Witamy !

Uszanowanko Wszystkim!

Jesteś nowy na forum? Przywitaj się w tym wątku, opisz swoje auto, napisz jak trafiłeś na forum ...

Moderator: TATAR

Uszanowanko Wszystkim!

Postprzez jasko90 » 29 lis 2016 19:46:35

Witam.
Jetem Janek czyli Jaśko poprostu ;) Na forum zarejestrowałem się już jakiś czas temu jednak wcześniej biernie śledziłem wątki o tematyce mechanicznej. Zaowocowało to tym, że wreszcie kupiłem moją wymarzoną od zawsze Frote A Long. Silnik to szalone 2.3 TD. Co tu dużo o aucie... Jaka Frota jest każdy wie ;) Moja to zwykła seria, jedynie założyłem jej opony Silverstone AT117 Special. Ogólnie jest w dobrym stanie, nie ma się do czego przypierdzielić i przy czym pogrzebać. No prawie. Ale o tym w innym dziale ;) Zdjęć nie mam - jak będę miał to obiecuje coś wstawić żeby wszyscy popaczyli i ocenili.

A jeśli chodzi o mnie... Z wykształcenia weterynarz, z zawodu kierowca, z zamiłowania mechanik. Noo dooobra - amator mechanik, ale coś tam potrafię... Frotą jeżdżę weekendowo, ponieważ na co dzień upalam do roboty Fiata Seicento ;) Raczej preferuje turystyk niż topienie się w błocie po klamki aczkolwiek kiedyś może się to zmieni... Czas pokaże.

Chyba na początek wystarczy, reszta "wyjdzie w praniu". Ze swojej strony mam nadzieje, że Frotowicze nie są hermetyczną grupą i kiedyś spotkamy się na jakimś zlocie, spocie, rajdzie itp itd ;)
jasko90
Nowicjusz
Nowicjusz

Województwo: Łódzkie
Samochód: Frontera A 2.3TD Long 1991-1995

Re: Uszanowanko Wszystkim!

Postprzez jrzeuski » 29 lis 2016 21:01:58

:hi:
No mud, no fun
Frota A Long 2.5V6, simex 33", zawias +3", buda +2", drążki kierownicze HD + amortyzator skrętu, mosty 4.56 (przedni od B, tył z LSD), self-made snorkel i zderzaki stalowe, winch
Vectra B kombi 2.5V6 170KM
Vectra B kombi 2.0 16V - będzie WrakRace edition :twisted:

naprawy i motanie Frotek :arrow: SMS/PW/email/czat.
jrzeuski
Admin
Admin

Obrazki: 71
Pochwały: 78
Województwo: Pomorskie
Samochód: Frontera A 2.5TDS Long 1996-1998

Powrót do Start