Witamy ! |
---|
|
Moderator: TATAR
Mała MI napisał(a):Szukałam szyby do Fronterki i przypadkiem wpadłam na forum. W związku z tym, że dopiero niedawno kupilismy wóz stwierdziłam że moge sie od was wielu ciekawych rzeczy dowiedzieć:)
kubus1827522 napisał(a):A u mnie było tak, że wraz z kluczykami do frotki dostałem breloczek wraz z adresem forum
Gabr napisał(a):Na forum trafiłem, ponieważ chcę kupić Opla Fronterę 2.2 dti i zacząłem od przeglądania opinii użytkowników tego modelu. Nie ukrywam, że im więcej czytam posty i przekomarzania forumowiczów to zacząłem się zastanawiać czy w ogóle jest sens kupić to auto.
FROTERKA napisał(a):Gabr napisał(a):Na forum trafiłem, ponieważ chcę kupić Opla Fronterę 2.2 dti i zacząłem od przeglądania opinii użytkowników tego modelu. Nie ukrywam, że im więcej czytam posty i przekomarzania forumowiczów to zacząłem się zastanawiać czy w ogóle jest sens kupić to auto.
Gabr napisał(a):Na forum trafiłem, ponieważ chcę kupić Opla Fronterę 2.2 dti i zacząłem od przeglądania opinii użytkowników tego modelu. Nie ukrywam, że im więcej czytam posty i przekomarzania forumowiczów to zacząłem się zastanawiać czy w ogóle jest sens kupić to auto.
ali napisał(a):Gabr napisał(a):Na forum trafiłem, ponieważ chcę kupić Opla Fronterę 2.2 dti i zacząłem od przeglądania opinii użytkowników tego modelu. Nie ukrywam, że im więcej czytam posty i przekomarzania forumowiczów to zacząłem się zastanawiać czy w ogóle jest sens kupić to auto.
Kup 2.0 ! Twój mechanik i szrociarz Cię ozłocą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości