Witamy !

Hej! Witam niłośników piachu, lasów i pagórków!

Jesteś nowy na forum? Przywitaj się w tym wątku, opisz swoje auto, napisz jak trafiłeś na forum ...

Moderator: TATAR

Hej! Witam niłośników piachu, lasów i pagórków!

Postprzez majo » 14 paź 2013 15:31:44

Witam szacowne grono.
Froty jeszcze nie mam, ale skoro tu jestem, to znaczy że planuję mieć :)
Od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem kupienia auta, które nada się do jazdy na co dzień i na wypady w lekki teren.
Z różnych powodów padło na Fronterę Sport, a z doświadczenia wiem, że szukanie auta i informacji należy zaczynać od Forum :)
Mam nadzieję, że moje poszukiwania zakończą się sukcesem i już niedługo będę mógł z Wami pogadać jako użytkownik praktyczny, a nie tylko teoretyczny.
majo

Re: Hej! Witam niłośników piachu, lasów i pagórków!

Postprzez Semir » 14 paź 2013 15:46:01

:hi: :hi: powodzenia. Na forumowej giełdzie jest sporo ogłoszeń. Zależy jeszcze jakiej szukasz A czy B i do jakiej kwoty.
EKIPA ŚLĄSKA
Obrazek
Semir
Alchemik

Obrazki: 0
Pochwały: 17
Województwo: Śląskie
Samochód: Niestety nie mam już Frontery :(

Postprzez majo » 14 paź 2013 16:13:25

Semir napisał(a)::hi: :hi: powodzenia. Na forumowej giełdzie jest sporo ogłoszeń. Zależy jeszcze jakiej szukasz A czy B i do jakiej kwoty.

W zasadzie nie robi mi wielkiej różnicy czy A czy B, ograniczam się tylko do krótkiej wersji. Ważny jest stan auta. Chociaż wizualnie B bardziej mi się podoba. Natomiast na pewno powinna być benzynowa lub zagazowana. Na auto z "pakietem startowym" nie chciałbym wydać więcej niż 12000.
majo

Postprzez SKODA76 » 14 paź 2013 18:13:08

Witaj :D
SKODA76
Nadszyszkownik
Nadszyszkownik

Obrazki: 0
Pochwały: 2
Województwo: Lubelskie
Samochód: zbłądziłem - mam inny pojazd

Powrót do Start