Mam na imię Rafał , jestem z Sosnowca . Od jakiegoś czasu interesują mnie Frontery i oczywiście motocykle . Właśnie jestem na etapie poszukiwania Frotki , najlepiej 3.2 manual . Pozdrawiam Wszystkich .
raf542 napisał(a):interesują mnie Frontery i oczywiście motocykle
Ale co w tym oczywistego?
No mud, no fun Frota A Long 2.5V6, simex 33", zawias +3", buda +2", drążki kierownicze HD + amortyzator skrętu, mosty 4.56 (przedni od B, tył z LSD), self-made snorkel i zderzaki stalowe, winch Vectra B kombi 2.5V6 170KM Vectra B kombi 2.0 16V - będzie WrakRace edition naprawy i motanie Frotek SMS/PW/email/czat.
W takim wypadku powinien napisać odwrotnie: "interesują mnie motocykle i oczywiście Frontery"
No mud, no fun Frota A Long 2.5V6, simex 33", zawias +3", buda +2", drążki kierownicze HD + amortyzator skrętu, mosty 4.56 (przedni od B, tył z LSD), self-made snorkel i zderzaki stalowe, winch Vectra B kombi 2.5V6 170KM Vectra B kombi 2.0 16V - będzie WrakRace edition naprawy i motanie Frotek SMS/PW/email/czat.
Sorki może żle napisałem ale od 11 roku życia poruszam się motorowerami [ na komunię dostałem ] i póżniej motocyklami , autami nie napiszę od kiedy ale zacząłem wcześnie . Od 19 lat zawodowo [ wszystkie uprawnienia oprócz ADR - nie miałem takiej potrzeby ] . Teraz prowdzę własną firmę .