to mój pierwszy samochód 4x4, więc trzeba troszkę zgłebić temat...ta strona wyskoczyła mi jako pierwsza, a że jestem fanem Frontery od lat, więc zapisałęm się od razu
Gdy szukałem swojego pierwszego pojazdu z napędem na cztery łapy przez pół roku zwiedziłem chyba większość stronek poswięconych poszczególnym autkom. Teraz, gdy musiałem sprecyzować swoje plany inwestycyjne dotyczace kolejnej terenówki zacząłem od wyszukiwarki... Forum Rajdy 4x4 jest ok., ale tu jakoś spokojniej i swojskie klimaty. Cieszę się, że tu jestem. Kilka nocy trzeba spędzić, by wygrzebać interesujące mnie informacje, ale to akurat przyjemnocha
Witam!od 2 tygodni jestem posiadaczem Fontery,mam problemy z szybkosciomierzem,raz dziala a raz nie,bylem w serwisie opla moga tylko wymienic na nowy(700 euro mieszkam we wloszech)dlatego szukam w sieci cos na ten temat i w ten oto sposòb sie tu znalazlem
Na początku chciałbym się przywitać, więc Cześć Na forum trafiłem hmm... przez alledrogo ^^ szukałem napędu 4x4 oglądałem sobie i jakoś wpadła mi w oko Frotka, chcąc dowiedzieć się nieco więcej o niej trafiłem tu i jakoś tak los chciał ze kupiłem ją od przemekcrx, jak narazie wszystko jest okej
przysłowie pszczół mówi - szukajcie a znajdziecie, a moja córka mawia - szukajcie a będziecie poszukani, czyli po nitce do kłębka - szukałem info o frotkach a dokładnie nt. serwisów w Łodzi i znalazłem info, że jest na forum... a że nie miałe konta, to je założyłem i mam nadzieję, że znajdę tu wiele interesujących mnie informacji
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. EKIPA ŚLĄSKA ByłA Frota A Sport 2.5 V6, mosty z B, snorkel, MT 32
Witam trafiłem tutaj z wyszukiwarki internetowej z ciekawości szukałem czy jest forum miłośników Opla Frontery. Sam posiadam takiego Opelka na stanie swojej floty od paru lat i jestem mega zadowolony. Pozdrawiam z Łodzi. Artur.