Witamy !

Warsztat Rypin/Rusinowo

Warsztaty, sklepy, hurtownie polecane przez użytkowników

Warsztat Rypin/Rusinowo

Postprzez LULEK » 27 cze 2009 20:07:48

Polecam warsztat Pana Rafała Pawlaka m.Rusinowo pow.Rypiński.
Zajmuje się Frotkami od chyba ośmiu lub więcej lat.
Części używanych i nowych to ja w życiu tylu nie widziałem.Gość przysłał mi most tylny który okazał się felerny,przeprosinom nie było końca,poprosił abym przyjechał do jego warsztatu wymieni w ramach gwarancji.Pojechałem(260 km.),mościk wymieniony i Pan Rafał upiera się żeby mi zwrócić koszty przejazdu itp.powaliła mnnie jego gościnność(naczas wymiany wygodne biuro do dyspozycji z kanapą na której można się przespać,kawka,herbatka itp.filmy video,prasa fachowa...) i fachowość tak że o żadnych zwrotach nie chciałem słyszeć.Jeszcze sam zauważył że mam pokrywe schowka przetartą...dostałem ją gratis.
POLECAM!!!
nr.tel 509930325
Ostatnio edytowano 28 cze 2009 07:40:01 przez LULEK, łącznie edytowano 1 raz
LULEK

Re: Rusinowo

Postprzez brum » 27 cze 2009 23:26:28

:shock: aż się wierzyć niechce w coś takiego.....ale :>: :>: :>:
3.0 V6... '97...Federal Couragia MT 32", przedni most sztywny, winda, zderzak a'la Calmini, Snorkel, AVM...
Obrazek
brum
Maruda
Maruda

Obrazki: 2
Pochwały: 59
Województwo: Małopolskie
Samochód: Niestety nie mam już Frontery :(

Postprzez domel » 28 cze 2009 11:43:19

Widać że są jeszcze uczciwi i znający się na rzeczy fachowcy w tym kraju. jestem pod wrażeniem
domel

Postprzez LULEK » 30 cze 2009 14:30:29

Dziś Pan Rafał sam zadzwonił do mnie z pytaniem czy jestem zadowolony z mostu.
Cholera,zaczynam zastanawiać się czy to aby nie sen,czy ja w tym kraju mieszkam?
Jestem bardzo mile zaskoczony.Dla tego warsztatu :1:
LULEK

Postprzez sosna28 » 01 lip 2009 15:49:56

Fajnie wiedzieć, że są gdzieś solidni mechanicy :).
sosna28

Postprzez paula 1025 » 16 gru 2009 19:49:18

domel napisał(a):Widać że są jeszcze uczciwi i znający się na rzeczy fachowcy w tym kraju. jestem pod wrażeniem

Dokładnie warsztat godny polecenia...My przekładaliśmy most tam,wiele części bralismy jesteśmy zadowoleni :wink: Bardzo dokładnie powie co i jak.Takich warsztatów powinno być zdecydowanie wiecej.
paula 1025

Powrót do Auto warsztaty, sklepy, hurtownie..