Witamy ! |
---|
|
Pawel - Amor napisał(a):Podałeś dwa różne rozmiary, dlatego tak różnica w cenie... I z jednych i z drugich będziesz zadowolony, ale jeżeli dobrze pamiętam KL-71 lepiej sobie radzi na mokrym asfalcie... Kumho w tym samym rozmiarze co BFG będzie trochę mniejsze (średnica), ale za to szersze (bieżnik)...
Wookash napisał(a):Z ta szerokoscia i srednica to tez warto zadac sobie pytanie jaki teren? Bloto ciut wezsze bo szybciej sie wgryza do twardego a piach to znowu szersze choc tu roznice niewielkie. Osobiscie wybralbym wezsze a wyzsze ze wzgledu na przeswit. Ale jakby nie bylo jedna i druga oponka spoko.
Wookash napisał(a):Ja w frocie A Sport mialem 31" czyli 265/75/15 na nieliftowanym zawieszeniu i standardowej feldze. Nic nie tarlo i duzo zapasu bylo wiec mysle ze spoko wejdzie i z chlapaczami.
STRUNA napisał(a):chudy, mam założone KM2 32" 235/85/16, nic nie obciera, chlapacze zostały. jak włozyłem te kółka wydawały się ogromne..... teraz czuję niedosyt i szukam 33calowych na 15 felgę i szerokości ok 285.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość