Witamy ! |
---|
|
sylwian70 napisał(a):...w grę wchodza tylko gumy na felgi 16'' a pełne 31'' MT niestety BF ani GY nie mają w ofercie...
brum napisał(a):Wg mnie bierz 32" najwyżej most poleci. Przy 32" na felgach z seryjnym ET przód przy maks skręcie będzie ocierał się tylko o te gumy w nadkolach a tył przy wywalonym stabi będzie ocierał o wnęki nadkól tzn u mnie tak jest przy 3"
STRUNA napisał(a):brum napisał(a):Wg mnie bierz 32" najwyżej most poleci. Przy 32" na felgach z seryjnym ET przód przy maks skręcie będzie ocierał się tylko o te gumy w nadkolach a tył przy wywalonym stabi będzie ocierał o wnęki nadkól tzn u mnie tak jest przy 3"
jeżdżę na 32" bez liftu i nic nie obciera.
Tormod napisał(a):kuszą mnie kapcie 265/70R16 http://opony-4x4.pl/zdjecia/galeria/sli ... MT%201.jpg tylko się obawiam czy przedni most wytrzyma może mniej agresywny bieżnik wybrać (raczej odpada bo lubię po błotku pojeździć często nawet bardzo często) albo rozmiar zmienić oczywiście posiadam lift 2 tak że szukam rady klubowicze ??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość