Witamy ! |
---|
|
Kristoffer napisał(a):Ok.Przeczytałem cały wontek, na dniach muszę kupić stalowe fele,napiszcie jednoznacznie czy 15"J7 ET10 lub ET13 wchodzi do Froty B czy tam nić nie obciera przy zacisku lub osłona tarczy.
tomik napisał(a):no to raczej nie siedzi zbyt wysoko ja mam bodajże tego prześwitu 13cm zobacz ten wymiar od osi koła do nadkola i dopiero będziemy myśleć o oponach jakie ci wejdą
bo 31'będą haczyć chyba że najpierw zrób lift i wrzucaj od razu 31'tomik napisał(a):te oponki które widziałeś to 30' powinny wejść bez problemu
tomik napisał(a):bo 31'będą haczyć chyba że najpierw zrób lift i wrzucaj od razu 31'tomik napisał(a):te oponki które widziałeś to 30' powinny wejść bez problemu
Prorok78 napisał(a):tomik napisał(a):bo 31'będą haczyć chyba że najpierw zrób lift i wrzucaj od razu 31'tomik napisał(a):te oponki które widziałeś to 30' powinny wejść bez problemu
Chyba tak wlasnie zrobie.. tylko musze znalesc jakies sprezynki na tyl ktore beda w zasiegu finansowym moimZakladam (tak wynika z mojej lektury forum) ze starczy wymienic tylne sprezyny na dluzsze, przod dzwignac na drazkach, zrobic geometrie i wio ?? Rozumiem ze wtedy 265 75 r16 wejda ?:)
Kristoffer napisał(a):Bo piszesz że chcesz wsadzić 265x75x16 tu masz 245x75x16 a to prawie 31" i tak na styk bez podcinania nadwozia wchodzi.Przy 32" musiał bym podcinać z przodu budę i nadkola. nie sugieruj się wysokością nadkola od koła.
tomik napisał(a):Kristoffer napisał(a):Bo piszesz że chcesz wsadzić 265x75x16 tu masz 245x75x16 a to prawie 31" i tak na styk bez podcinania nadwozia wchodzi.Przy 32" musiał bym podcinać z przodu budę i nadkola. nie sugieruj się wysokością nadkola od koła.
kolego nie chcę być nie miły ale przeczytaj ten wątek jeszcze raz bynajmniej ostatnie 2 strony po pierwsze to nie ja chcę wkładać 32'.a nawet o 32 'nie było tu mowy .kolega się zapytał jaki rozmiar opon morze wsadzić do frotki bez liftu i w tym kierunku toczyła się cała rozmowa
Lechu napisał(a):Kristoffer co za felgi masz we frotce z jakim et
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość