Kristoffer napisał(a):Witam.
Wczoraj założyłem Kumho KL 71 225x75x16 zakupione w Wadowicach a montowałem je w Płocku w Norauto i powiem że żadnego problemu z wyważeniem nie było średnio po 10 g na strone koła pozakładał.

Witamy ! |
---|
|
Wczoraj założyłem Kumho KL 71 225x75x16 zakupione w Wadowicach a montowałem je w Płocku w Norauto i powiem że żadnego problemu z wyważeniem nie było średnio po 10 g na strone koła pozakładał.
michal 2,8tdi napisał(a):Kristoffer napisał(a):Witam.
Kristoffer a gdzie dokładnie kupowałeś te opony w którym sklepie dokładnej?? i Ile płaciłeś??
wikked napisał(a):kup dwie dozbieraj kasy i znów dwie. Zawsze możesz kupić nalewki. Aha i kup od razu większe bo po lifcie będziesz wyglądał jak na kołach od gokarda i szlag Cię trafi że nie wyłożyłeś 100zł więcej za komplet i miałbyś już 32 cale.
todd4 napisał(a):Czy wejdą mi do Froty nie podniesionej opony 235/85/16 ?
KOBZI napisał(a):todd4 napisał(a):Czy wejdą mi do Froty nie podniesionej opony 235/85/16 ?
weeeejdą i raczej nic nie powinno być (mam te oponki)
ale polecam choć 1" liftu
todd4 napisał(a):Czy wejdą mi do Froty nie podniesionej opony 235/85/16 ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość