no wlasnie "prawie"Paweł "Amor" napisał(a):jeżeli jednak nie brakuje prześwitu i błoto nie sięga piast, są, prawie, nie do zatrzynania

Witamy ! |
---|
|
no wlasnie "prawie"Paweł "Amor" napisał(a):jeżeli jednak nie brakuje prześwitu i błoto nie sięga piast, są, prawie, nie do zatrzynania
dljm napisał(a):droga polna elegancko odśnieżona po której bez problemu jeżdżą plaskacze
oposs napisał(a):dljm napisał(a):droga polna elegancko odśnieżona po której bez problemu jeżdżą plaskacze
A jakis bieznik jest na tej oponie czy tylko sam napis? Bo osobiscie nie narzekam
KOBZI napisał(a):co do MT to wczoraj sobie trochę pofruwałem i tak:
ciągną - super
hamują - w miarę
ściąganie boczne - koszmar
pzdr
K
dljm napisał(a):w terenie trochę gorzej się spisują od BfG
oposs napisał(a):dljm napisał(a):w terenie trochę gorzej się spisują od BfG
Bo to sa opony skonstruowane na skaliste podloze (jesli chodzi o MTR)
A jesli o ATR mowa to bym sie nie przyznawal ze plaskaczami jezdza a 4x4 nie dales rady bo sobie jakis mlody forumowicz cos o kierowcy pomysli
dljm napisał(a):AT/R kupiłem bo słyszałem że MT nie jest najlepszą gumą na zimę, że lepsze są AT
mizsio napisał(a): na zime naprawde najlepsze sa... zimowki, tym bardziej ze teraz jest z czego wybierac i mozna dostac zimowki do 4x4 z naprawde konkretna kostka bieznika niezle radzace sobie nawet w blocie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość