Cały czas sie waham. Im dluzej sie zastanawiam tym bardziej skrajne mam zapedy. Znalazlem ostatnio oponki 235/85/16 AT za 80 lub 85 euro za sztuke! Nowe! Myslicie, ze nie przesadze jak takie zaloze? Zalezy mi na fajnym wygladzie auta ale nie chcialbym skakac jak pilka. Ma ktos podobny rozmiar? Jak sie na czyms takim smiga?Pozdrawiam
Jeżeli dobrze pamiętam to 245/70 R16 to około 30 cali, a 265/70 R16 - 31... Na pewno nie przesadzisz... Montaż z wyważeniem za 80,- od sztuki, dla mnie to cena z kosmosu , ja za 80,- wyważyłem i zamontowałem 4 koła... Nie myślałeś o Matadorze Izzarda At, są spoko, nie nadają się tylko na głębokie błoto, cena podobna...
...albo Ty jesz, albo Ciebie jedzą... A 3,1 TDI Long '95 bike MTB wegług własnej specyfikacji... Citroen C8 HDI honda transalp xl600v bmw f650st w razie w: 696445799
jako zimowki z czystym sumieniem moge polecic cooper weathermaster st2, niezle ciagna tez w blocie (dolaczony przod + reduktor) co wlasnie mialem okazje sprawdzic, inna sprawa ze po tej przygodzie chyba zdecyduje sie na jakis lekki lift
Są mało popularne ze względu na markę, jeżeli jednak nie brakuje prześwitu i błoto nie sięga piast, są, prawie, nie do zatrzynania...
...albo Ty jesz, albo Ciebie jedzą... A 3,1 TDI Long '95 bike MTB wegług własnej specyfikacji... Citroen C8 HDI honda transalp xl600v bmw f650st w razie w: 696445799