Witamy ! |
---|
|
Jeszcze nie spotkałem nalewek AT/MT, które byłyby bardziej miękkie niż przy wyjeździe z fabryki, ale w oponach do osobówek być może jest różnie. Zresztą teraz tyle różnych dziwnych marek na rynku, że trzeba czasem długo szukać czy to producent nówek czy nalewek.riko napisał(a):jrzeuski nie zgodzę się,że nalewki sa twarsze niż seria... właśnie sa miększe
sador86 napisał(a):uważam, że 32 x 11,5 to max do froty - max jeśli chce się jeszcze używać auto na co dzień. W listopadzie założyłem nowe mt discovery cooper stt pro super robią w błocie. bf mk2 ślizgały się na napędzie na sam tył, a stt pro idzie jakby była z tyłu blokada albo szpera. Założyłem na felgi 15 x 8 i et -25 a Ty na jakie felgi????
Piątas napisał(a):http://allegro.pl/opona-terenowa-31-10-5r15-insa-risko-kopia-km2-i6704211191.html#thumb/1
W końcu są 31"
Piątas napisał(a):Tylko te podobno po testach chłopaków od Vitar okazały się trochę lepsze od KM2, w sensie one nie są kopią 1:1. Insty mają większą kostkę i większe odstępy, i są szersze, w sensie nie zwężają się do góry, tylko idą szeroko coś jak sachary
Może coś w tym jest, nie mam ich u siebie to ciężko mi coś powiedzieć, ale do mnie ta opinia trafia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość