W koncu dojrzalem (tzn uzbieralem kase) zeby kupic opony.
Witamy ! |
---|
|
bart322 napisał(a):A nie jest tak, ze od tej strony, gdzie sa biale napisy, jest wzmocniony bok opony?
adrianee36 napisał(a):bart322 napisał(a):A nie jest tak, ze od tej strony, gdzie sa biale napisy, jest wzmocniony bok opony?
z tego co wiem to własnie tak jest ze BFG maja byc zakładane białym napisam do zewnatrz.
Jake napisał(a):Czyli morał z tego taki, ze 245/70/16 wejdzie bez problemów, z 255/70/16 i 275/70/16 nie powinno byc kłopotu, ale 265/75/16 moze obcierać. Tak?
niki_htl napisał(a):Koledzy koleżankiwielka prośba...mianowicie potrzebuję opinie o oponach Wrangler duratrac, opinie od osób które na takich jeżdżą lub jeździły, czy może lepiej cooper discoverer stt? Czy na jednych lub drugich zimę jakoś powoli przejdę, wiem że nie są to zimowki...z góry dziękuję za informacje
vaxel napisał(a):niki_htl napisał(a):Koledzy koleżankiwielka prośba...mianowicie potrzebuję opinie o oponach Wrangler duratrac, opinie od osób które na takich jeżdżą lub jeździły, czy może lepiej cooper discoverer stt? Czy na jednych lub drugich zimę jakoś powoli przejdę, wiem że nie są to zimowki...z góry dziękuję za informacje
Mam, jeżdżę drugi rok. Na moje potrzeby nie ma lepszej opony. W zimie rewelacja - co prawda zeszłej zimy obfitego śniegu nie było, ale było kiedy sprawdzić. W błocie też sobie radzi. Wbrew opiniom wcale szybko nie znika, choć co prawda całe lato jeździłem na ATMoim zdaniem w terenie nie gorsza od KM2, a dużo bardziej uniwersalna.
niki_htl napisał(a):Czyli z czystym sumieniem możesz polecić te opony tak?jaki masz ich rozmiar? Nie mogę sie zdecydować pomiedzy DURATRAC a DISCOVERER STT hmmmm....
M&J napisał(a):Ja mam Discoverer STT 32/10,5/16 i jestem bardzo zadowolony. Na razie mam je kilka tygodni więc co do zimy nie mogę się wypowiedzieć ale opony naprawdę fajnie się spisują, na mokrym asfalcie nie jest źle porównywalnie do BFG AT, są trochę głośniejsze niż AT ale jak na MT to jestem pozytywnie zaskoczony.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość