Witamy ! |
---|
|
Semir napisał(a):Różnica nie wielka w rozmiarze a jak pisałem auto głownie ma być do zabawy i będzie bardzo weekendowo używany.
Póki co zostaną geotraki jak się kumho nie sprzeda to będą dalsze plany. Dzięki.
bart322 napisał(a):Grzechu, roznica nie bedzie duza, bo te mniejsze to nalewki, wiec sa wieksze, niz wskazuje rozmiar
szymon.ha napisał(a):Tylko że ta nalewka, kopia yokohamy robi zapewne o wiele lepiej od km2, a sądzę że kupno km2 do orania trzcin bagien itp jest raczej mało sensownym wydatkiem.
szymon.ha napisał(a):Tylko że ta nalewka, kopia yokohamy robi zapewne o wiele lepiej od km2, a sądzę że kupno km2 do orania trzcin bagien itp jest raczej mało sensownym wydatkiem.
ali napisał(a):Po prostu nie wiadomo na czym zrobili tą nalewkę
puzon napisał(a):Panowie ratunku!!!wydałem wszystkie oszczędności na nowe opony z felgami 260-75 r 16,obecnie założone 260-70 r 16,i się nie mieszczą....Przy skręcie kierownicy zahacza o zderzak i chlapacz.Próbowałem odkręcić chlapacz i nic.Moim zdaniem problem w felgach,bo te nowe mają wystający rant,a obecne nie,brakuje parę centymetrów . Co mam zrobić?podnieść autko?założyć opony na stare felgi?czy coś jeszcze?Jestem nowicjuszem na tym forum i proszę o poradę,bo żona zabije jak nie założę tych oponzdjęcia pod linkiem https://plus.google.com/photos/10518375 ... 3596244225 z góry dzięki!
puzon napisał(a):Z tyłu wszystko ok,z przodu jak założyłem też ok,ale już przy skręcie brakuję dosłownie 2-3 cm(w środku ma sporo miejsca,bo ta felga ma ten rant który wystaję,),no i myślę jak by podnieść autko o te 3-4 cm czy będzie dobrze?jak się mówi-chcesz jak najlepiej,wychodzi jak zawsze....bo felgi są ładne,opony nie bieżnikowane,różnica między obecnymi tylko 75,obecne 70
kiel1111 napisał(a):napisz do blood'a - on pomoże
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość