Wookash napisał(a):100% asfalt - AT
50% asfalt - 50% asfalt - AT/MT
20% sfalt - 80% teren - MT
Pozdr.
80% asfalt - 20% teren - BFG Long Trail

Witamy ! |
---|
|
Wookash napisał(a):100% asfalt - AT
50% asfalt - 50% asfalt - AT/MT
20% sfalt - 80% teren - MT
Pozdr.
wikked napisał(a):to ja też 2 grosze wrzucę:
...po pierwsze KM2 to syf a nie opona terenowa każdy kto miał KM1 na aucie i ma teraz KM2 wie że ta opona nawet nie stała koło MTka, została wyprodukowana żeby była cichsza i bardziej przyczepna od typowych opon MT a konkretnie modelu KM i wyszedł z tego mega niewypał.
ktoś napisał(a):dla mnie opona ma być jednym ze środków do celu, nie celem. Każdy za siebie musi zdecydować jak, gdzie będzie jeździł. Ciężko na błoto sięgające kalmki wybierać popierdółki typu KM, KM2, KL-71, Y.Geo., Maxxis Mudder, GY MT/R natomiast po polnych drogach i miejskich krawężnikach jeździć na Simexie, Super Swamper Bogger czy MCross...i tutaj dopatruję się logiki w tej dyskusji, bo każda z tych opon ma swoje zalety tam gdzie nei ma ich inna i na odwrót...czy jakoś tak
ktoś napisał(a):dla mnie opona ma być jednym ze środków do celu, nie celem. Każdy za siebie musi zdecydować jak, gdzie będzie jeździł. Ciężko na błoto sięgające kalmki wybierać popierdółki typu KM, KM2, KL-71, Y.Geo., Maxxis Mudder, GY MT/R natomiast po polnych drogach i miejskich krawężnikach jeździć na Simexie, Super Swamper Bogger czy MCross...i tutaj dopatruję się logiki w tej dyskusji, bo każda z tych opon ma swoje zalety tam gdzie nei ma ich inna i na odwrót...czy jakoś tak
ktoś napisał(a):KM, KM2, KL-71, Y.Geo., Maxxis Mudder, GY MT/R
ktoś napisał(a):jeździć na Simexie, Super Swamper Bogger czy MCross
oposs napisał(a)::dupa: nawet nie wiedzialem ze taki wybor opon jest![]()
ktoś napisał(a):no co ma nie być
STRUNA napisał(a):wikked, nie ma się co stroszyć, Twoje auto, Twoje opony, Twój wybór. Ty wolisz w błoto co innego ale inny woli w miasto co innego. i nie ma tak że jedne najlepsze i już, każdy ma swoje zdanie i szanuj je.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość