Witamy ! |
---|
|
Ironcruz napisał(a):
Tak BTW wydaje mi się że mało osób zauważa, że dobre opony to nie tylko trakcja w błocie, ale trzymanie na mokrym asfalcie czyli po prostu bezpieczeństwo i możliwość wykorzystania auta.
Trzeci napisał(a):Ironcruz napisał(a):
Tak BTW wydaje mi się że mało osób zauważa, że dobre opony to nie tylko trakcja w błocie, ale trzymanie na mokrym asfalcie czyli po prostu bezpieczeństwo i możliwość wykorzystania auta.
Wiesz jak jest dobre MT lub już SIMEXY to żadna trakcja na asfalcie ale w błoto zajefajna. Dobre szosówki to dobry asfalt plus piasek . AT to w sumie coś pośredniego.
Wszystko zależy od stanu kasy. Jak kogoś stać to ma 4 MT z felgami i 4 szosówki z felgami i przekłada, dla tych mniej zasobnych pozostaje AT kompromis bezpieczeństwa z robieniem w terenie. Tylko czasami zastanawiam się sam czy opłacalny
Na czarnym wolniej i trzymać spory odstęp. Problemem jednak są wciskające się przed maskę plaskaczemosi napisał(a):Ja cały czas śmigam na MT-kach i nie wyobrażam sobie już jazdy na innych oponach.Trzeba poprostu wolniej jezdzić po asfalcie a w terenie
jrzeuski napisał(a):Na czarnym wolniej i trzymać spory odstęp. Problemem jednak są wciskające się przed maskę plaskaczemosi napisał(a):Ja cały czas śmigam na MT-kach i nie wyobrażam sobie już jazdy na innych oponach.Trzeba poprostu wolniej jezdzić po asfalcie a w terenie
jrzeuski napisał(a):Zderzak to na razie mam fabryczny, ale kangura też można komuś ładnie odcisnąć w kufrze. Tylko kto dostanie mandat i punkty za niedostosowanie prędkości i odstępu?
mosi napisał(a):Kamerka za szybą i jak zajedzie droge sprawa jasna![]()
UnrealGoD napisał(a):Mi tak gościu cofnął kiedyś na skrzyżowaniu po czym oświadczył że w niego wjechałem, a przynajmniej tak powie policji jak będę chciał ją wzywać...
gpanasiuk napisał(a):Kupiłem komplet Goodyear Wrangler AT/R w rozmiarze 265/70R15. Czy ktoś użytkował te opony? Czy to dobry wybór?
Pozdrawiam
RudeBoy napisał(a):A Puma MT w rozmiarze 235/75R15 jest zaledwie 3mm niższa niż 265/70R15. Za 400zł masz jedną sztukę zajebiście gryzącego MTka. No i są dostępne a do Wadowic sam sobie możesz po nie podjechać...
gpanasiuk napisał(a):Kupiłem komplet Goodyear Wrangler AT/R w rozmiarze 265/70R15. Czy ktoś użytkował te opony? Czy to dobry wybór?
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość