Witamy ! |
---|
|
kondi napisał(a):frontera ma o ile dobże kojaże otwór centrujący 110mm ..... a czy jak kupie fele z wiekszym to będe musiał kupić pierścienie centrujące ??? czy wiekszy otwór w niczym nie przeszkadza bo felga będzie sie trzymała na szpilkach ... mam możliwość kupić blaszanki takie jak ma Wookash tylko z et -12 i otwór 115mm po pieniądzach i sie zastanawiam czy brać czy nie ....
Wookash napisał(a):Zalozylem dzisiaj 31" na felgach Dotza ET12 jest fajnie tylko delikatnie obciera przy maks skrecie. Braklo czasu na ciecie plastikow ale to na tygodniu.
Wookash napisał(a):Ja nie mam pierscieni centrujacych i mam okolo 2 mm luzu felgi sie centruja fajnie bo mamy 6 srub i wyglada to inaczej niz w przypadku 4 mimo wszystko pierscienie sobie zakupie w przyszlosci ale nie jest to az tak konieczne. Dodatkowo z tylu nie wiem bo nei zauwazylem czy jest na co je zalozyc jakos nie zwrocilem na to uwagi
lanbo napisał(a):Wookash napisał(a):Zalozylem dzisiaj 31" na felgach Dotza ET12 jest fajnie tylko delikatnie obciera przy maks skrecie. Braklo czasu na ciecie plastikow ale to na tygodniu.
Na pierwszym zdjęciu twoja Frotka wygląda jakby była z przodu niższa![]()
Może wystarczy podkręcić na drążkach i nie trzeba ciąć plastików
przemia napisał(a):Wookash napisał(a):Ja nie mam pierscieni centrujacych i mam okolo 2 mm luzu felgi sie centruja fajnie bo mamy 6 srub i wyglada to inaczej niz w przypadku 4 mimo wszystko pierscienie sobie zakupie w przyszlosci ale nie jest to az tak konieczne. Dodatkowo z tylu nie wiem bo nei zauwazylem czy jest na co je zalozyc jakos nie zwrocilem na to uwagi
Łukasz masz tak mało luzu bo masz te dekielki, bez nich jest tak jak u mnie, wieczorem zrobię fotki.
Ty na pewno masz 31"? U mnie na 31" koła wydają się większe niż u Ciebie, chyba że ten lift psuje wrażenie?
szymon.ha napisał(a):Ale jeśłi chcesz mieć szosówki to nie lepiej zostawić drugie z mt w teren?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość