Witamy ! |
---|
|
Moim zdaniem to dobra okazja na przejście na MT.tiger napisał(a):Jak na dzień dzisiejszy to jazda 70% asfalt 30% bezdroża, ale powoli zmienia się to na 50% na 50%.
tiger napisał(a): Stąd pytanie co sądzicie na temat bieżnikowanych gum??
tiger napisał(a):Choć jeszcze ciepło to myślę już o zimie i nowych kapciach. Teraz mam BFG AT 245/70/R16 M+S i choć chciałbym kupić takie same to trochę cena mnie przeraża. I tak przeszukując allegro trafiłem na opony bieżnikowane : http://allegro.pl/opony-terenowe-4x4-24 ... 33939.html
Opony tej firmy już wypróbowałem w astrze- zimówki, jeździłem nimi 2 zimy i nie miałem żadnych problemów, a kilka sytuacji ekstremalnych było.
Co myślicie?? Jak na dzień dzisiejszy to jazda 70% asfalt 30% bezdroża, ale powoli zmienia się to na 50% na 50%.
tiger napisał(a):...Jak na dzień dzisiejszy to jazda 70% asfalt 30% bezdroża, ale powoli zmienia się to na 50% na 50%.
Napisał też, że 50/50 czyli zmierza w słusznym kierunkuJJKILLER napisał(a):tiger napisał(a):...Jak na dzień dzisiejszy to jazda 70% asfalt 30% bezdroża, ale powoli zmienia się to na 50% na 50%.
Panowie, nie doradzajcie chłopakowi MTków bo wyraźnie na pisał "70% asfalt 30% bezdroża" a nie 70% bezdroża 30% asfalt.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość