wikked napisał(a):...że niby są podobne??!! chyba sobie jaja robisz!! KM2 i teren- to porównanie pasuje jak do świni siodło. KM2 wygląda jak ATek albo dziwna zimówka...
Muszę się nie zgodzić... O tym czy to MT czy nie, przekonam się jak będę miał porównanie z innym autem. Istotny dla mnie jest fakt, że odkąd mam te BFG to prawie nie włączam przodu, gdzie na AT-kach nie mogłem bez przodu wyjechać z pod domu bo się ślizgał tył...(zwłaszcza na śniegu - co faktycznie podejrzane w stosunku do MT-ka) Jak dla mnie to różnica jest niebo a ziemia. Te opony to nie SIMEXY i nie można od nich oczekiwać takiego zachowania. Nie mam ani dużego porównania ( nie testowałem 10 rodzajów opon na swoim aucie bo mnie na to nie stać, tylko te 2 rodzaje które na niej miałem), ani doświadczenia w terenie. I rudna KL71 vs KM2 będzie miała miejsce, gdy spotkamy się z amaj23 w terenie. Obaj mamy podobne frotki, z podobnym liftem i podobnym rozmiarem opon. On KL71, ja KM2. Jak będzie zobaczymy - choć i tak będzie to nierówna walka bo Andrzej jeździ dłużej i lepiej ode mnie i nie ma przedniego stabi...