Witamy ! |
---|
|
Danielski18 napisał(a):Czy All Terrain T/A KO2 245/70 R16 będą dobre do Froty B nieliftowanej. Czy polecacie coś innego? 80%szosa/20%las. W planach lift 2" ale nie za szybko.
Jake napisał(a):Danielski18 napisał(a):Czy All Terrain T/A KO2 245/70 R16 będą dobre do Froty B nieliftowanej. Czy polecacie coś innego? 80%szosa/20%las. W planach lift 2" ale nie za szybko.
Małe troche. To ledwo 30". Do nieliftowanej froty powinno bez problemu wchodzic 31".
Danielski18 napisał(a):Jake napisał(a):Danielski18 napisał(a):Czy All Terrain T/A KO2 245/70 R16 będą dobre do Froty B nieliftowanej. Czy polecacie coś innego? 80%szosa/20%las. W planach lift 2" ale nie za szybko.
Małe troche. To ledwo 30". Do nieliftowanej froty powinno bez problemu wchodzic 31".
Czyli lepsze 245/80 ?
Danielski18 napisał(a):Dzięki! Niedlugo będę zamawiał, a co do marki i modelu to jest ok?
marek230482 napisał(a):A czy to nie za późno na takie pytania?czy masz możliwość zwrotu?
mazurkas007 napisał(a):Oddawac nie zamierzam, mam zimowki Cooper od zawsze i sa the best jesli chodzi o zimowki terenowe.
Mam nadzieje, ze ich AT sie sprawdzi przynajmniej tak samo.
mazurkas007 napisał(a):Kupiłem okazyjnie po dobrej cenie, nowe Cooper AT3 245/75/16. Miały być inne ale cena zdecydowała.
Używa ktoś, jakieś plusy/minusy po doświadczeniach ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość