Witamy ! |
---|
|
scorpion napisał(a):Witam a czy do Long A wejda bez liftu żadnego oponki 255\75R15 wydaje mi sie ze nie powinny na skretach ani dziurach trzecć powinno być ok?. Pozdrawiam
marcinur napisał(a):scorpion napisał(a):Witam a czy do Long A wejda bez liftu żadnego oponki 255\75R15 wydaje mi sie ze nie powinny na skretach ani dziurach trzecć powinno być ok?. Pozdrawiam
Ja takie mam u siebie w "oryginale" i nie ma problemów.
ZWIERZ napisał(a):marcinur napisał(a):scorpion napisał(a):Witam a czy do Long A wejda bez liftu żadnego oponki 255\75R15 wydaje mi sie ze nie powinny na skretach ani dziurach trzecć powinno być ok?. Pozdrawiam
Ja takie mam u siebie w "oryginale" i nie ma problemów.
Rozumiem że auto nie podnoszone i weszły Ci 255/75/15?
po lifcie wciśniesz takie bez problemu http://moto.allegro.pl/bfgoodrich-all-t ... 97808.htmlkwak napisał(a):265/75 czyli 32 cale to max jaki wejdzie bez liftu i to pod warunkiem że Frota wysoko stoi. No i nie gwarantuję całości przednich błotników przy ekstremalnych "wyjebach" na skręconych kołach.
jakie?bomaly5 napisał(a):Kupiłem oponkirozmiar 265/75R16 (32/10,5R16) jutro będe zakładać mam nadzieje że się zmieszczą jak nie to
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość