Z tego co wiem, komfort jest zdecydowanie lepszy ... zdam się na opinię użytkowników ponieważ sprzedałem mój ukochany samochód

Witamy ! |
---|
|
Skrzynia automatyczna też.eric napisał(a):W koszta (prócz silnika) wcignć może klasyczne sprzegło, tylne łożyska oraz maglownica.
jrzeuski napisał(a):Skrzynia automatyczna też.eric napisał(a):W koszta (prócz silnika) wcignć może klasyczne sprzegło, tylne łożyska oraz maglownica.
A czemu nie wspomniałeś o wyświetlaczu w konsoli? Przecież to pewniakRudeBoy napisał(a):Kilka stów można urwać za niedziałający/świrujący licznik.
jrzeuski napisał(a):A czemu nie wspomniałeś o wyświetlaczu w konsoli? Przecież to pewniakRudeBoy napisał(a):Kilka stów można urwać za niedziałający/świrujący licznik.
Napisaliście sobie na nim datę, godzinę, itd. flamastrem?ali napisał(a):Bo zależy jaki jest, te co ma Grzechu i Ja są nieśmiertelne.
jrzeuski napisał(a):Napisaliście sobie na nim datę, godzinę, itd. flamastrem?ali napisał(a):Bo zależy jaki jest, te co ma Grzechu i Ja są nieśmiertelne.
ali napisał(a):jrzeuski napisał(a):Napisaliście sobie na nim datę, godzinę, itd. flamastrem?ali napisał(a):Bo zależy jaki jest, te co ma Grzechu i Ja są nieśmiertelne.
zaskoczę Cię, sa dwa rodzaje
RudeBoy napisał(a):ano.. jest jeszcze z navi
mody1 napisał(a):U mnie działa,
Grzes opanowales termometr ?
Cuba napisał(a):Czy istnieje szansa zakupu porządnej Sport B za 10.000 PLN + np. 2.000 pakiet startowy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość