Witamy ! |
---|
|
jrzeuski napisał(a):OC się odnawia automatycznie. Jako dług, jeśli nie zapłaci się składki. Dziwne, że w ogłoszeniu silnik ma 85KM. Może ma na to kwit z hamowni, ale fabrycznie było 115Poza tym inne opony na przodzie niż na tyle. Rozmiar wydaje się ten sam, więc problemów być nie powinno. Jak słabo radzi sobie na benzynie to kwestia pompy albo elektryki czujników, do ogarnięcia niewielkim kosztem.
mandibul napisał(a):Lukasz89 kupiłeś już jakąś frotkę. Dawno nie przeglądałem tego działu, ale jeśli będziesz chciał znowu obejrzeć jakąś frotę w Warszawie to pisz. Na mechanice znam się amatorsko, ale zawsze mogę ocenić stan w porównaniu do mojej.
dlaextremalnychpl napisał(a):Podpowiedzcie jeszcze coś w temacie przednich przegubów bo podobno "biją" przy mocnym skręcie. Nie jest to czasem coś ze skrzynią albo reduktorem? I kolejne pytanie jak padnie przedni przegub to da się zapiać skrzynie tylko na tył? czy w opcji 2kolowej ciągnie przód?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość