Witamy ! |
---|
|
sebano79 napisał(a):Witam! I ja od dłuższego czasu przymierzam się do kupna radyjka. A że rzuciliśmy z żoną palenie to chciałbym poświęcić w te miejsce popielniczkę, tym bardziej ,że jako schowek średnio się spisuje. Wybór padł na unidena z racji jego wymiarów (popielniczka) i ceny. Niestety aukcje są regularnie usuwane z allegro przed administratorów i nie udało mi się jak dotąd nic wylicytować. Szukając w międzyczasie czegoś o podobnych wymiarach natrafiłem na Sunker elite One oraz Two. O dziwo pomimo ich ceny (do 150zł) opinie o tych radyjkach na cb-forum są bardzo dobre. Mam w związku z tym pytanie, gdyż za popielniczką jest "blacha", która przeszkadza w całkowitym wsunięciu radia (mierzyłem unidena 520). Trochę to będzie pracochłonne, ale czy mogę kawałek jej odpiłować bez szkody dla konstrukcji? Chodzi mi konkretnie o otwór wielkości gniazda anteny.
Antenę dostałem w spadku od poprzedniego właściciela i jest ona zamocowana na dorobionym uchwycie w miejscu mocowania relingu:
Jarek sp3swj napisał(a):Nie wiem jaka popielniczka jest w A - ale w B w miejsce popielniczki wchodzi radio Lafayette - pisałem wcześniej i dawałem fotki - radio jest chyba obecnie najkrótsze na rynku.
Z tym mocowaniem dorabianym zamiast relingów - czy ma to mocowanie połączenie z karoseria samochodu w miejscu gdzi ejest ten "ajzol" - ważne.
sep900 napisał(a):też chciałbym takiego w bagażniku w skrzyneczce, ale niestety moja butla z gazem mi na to niepozwalaponoć mozna ją jakoś zamontować pod podłogą ale nic więcej o tym niesłyszałem, ile pojemności ma twoja butla?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość