ale też do zabaw w terenie (tak żeby być w pierwszej 10?

Jak ją do tego przysposobić,
np. na rajdach zawsze rysuje boki auta, można temu zaradzić?
Piszcie co robicie aby była samochodem uniwersalnym?
A może się nie da? Albo .... albo
Witamy ! |
---|
|
brum napisał(a):To chyba jakiś żart.
Nie wiem, ale szczerze wątpię czy to dużo pomoże. Patrząc po moich rysach aż do gołego metalu nie ma szans, żeby ta folia przeżyła ocierkę o drzewo a o to nietrudno przy wyciąganiu z wklejki, zwłaszcza pod kątem. Może na jakieś zwykłe krzaki wystarczy, ale dzika róża, głóg, itp. lub ułamane gałęzie raczej dadzą jej radę. A w turystyku często zdarza się, że jadąc miedzami trafi się na krzak, który rozrósł się ostatnio za bardzo i wtedy bez sekatora nie przejedziesz bez szkody dla lakieru.geolog napisał(a):Ktoś ma taką folię na Frocie przylejoną?...
No trudno, żeby była. Frota to mocna terenówkaw turystyku różnicy wielkiej nie widzę pomiędzy frotą a Patrolami itd....
"Fabryką" nie ma tam czego szukać niezależnie od marki, ale po paru poprawkach i Frota zaczyna się liczyć a nawet potrafi objechać niejednego parcha czy zjeepaMoże w klasie ogólnej....ale tam zmoty rządzą
geolog napisał(a):Czy frota nadaje się do używania na co dzień (dojazdy do pracy, miasto, wakacje z rodzinką)
ale też do zabaw w terenie (tak żeby być w pierwszej 10?)
brum napisał(a):Trochę ciężko pokazać bo są mało popularne.
cinek1983059 napisał(a):no jeszcze nie słyszałem,ale spokojnie jak zrobimy frote arka to będziemy pierwszymi którzy tego dokonają![]()
![]()
wiem wiem że dla ciebie to nie bedzie już frota i pewno też według ciebie nie będziemy mieli najmniejszych szans,ale inni może będą mieli odmienne zdanie,może też będą nam kibicować i wierzyć w to że jednak nam się uda
RudeBoy napisał(a):A dla czego są mało popularne w rajdach?
Są przecież tanie i jest ich dużo...
RudeBoy napisał(a):no jeżeli z fronetry będzie tam tylko rama i buda to ciężko to nazwać frontera...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość