Witamy ! |
---|
|
krzysied753 napisał(a):no ok a co sie dzieje z elektryka???
-- Dodano 02 sty 2013 23:24:07 --
A po czym mam poznac czy jest w cylindrach??? (np zgasze go sam i nie mam pewnosci jak daleko to zaszło ) jak bede probował krecic to nic sie nie stanie???
krzysied753 napisał(a):Ta rozmowa jest przeszłościowa i mam nadzieje ze nigdy nie nastapi:)
FROTERKA napisał(a):Mądry kierowca nie wjeżdża w wodę, której głębokości nie zna.
Przecież każda woda kaczkom sięga tylko do brzuchaFROTERKA napisał(a):Mądry kierowca nie wjeżdża w wodę, której głębokości nie zna.
jrzeuski napisał(a):Przecież każda woda kaczkom sięga tylko do brzuchaFROTERKA napisał(a):Mądry kierowca nie wjeżdża w wodę, której głębokości nie zna.
Odoll napisał(a):FROTERKA napisał(a):Mądry kierowca nie wjeżdża w wodę, której głębokości nie zna.
Aj tam , aj tam - http://www.youtube.com/watch?v=fKV8XpnF ... w&index=10![]()
Wyjechałem na 2 garach (kopółka ) i z zalanym przepływomieżem , gary po chwili wruciły, przepływomież już nie odrzył
W mojej komputer bywał i 0,5m pod wodą (jest w kabinie pod nogami pasażera) i to mu nie szkodziło. Przekaźniki na słupkach czy elektryka nawiewu też nigdy nie ucierpiały. Natomiast czujnik położenia pedału gazu potrafił ześwirować. Objawiało się to np. brakiem jakiejkolwiek reakcji na wciśnięcie pedału i auto miało tylko obroty biegu jałowego, czyli jechało dość słaboRenOpel napisał(a):...moja fioletowa Frotka nie bała się wody ...co prawda miałem snorkel,ale aparatu nie uszczelniałem ,komputera nie przenosiłem,w środku woda byla i tez nic się nie działo z elektryką...![]()
jrzeuski napisał(a):Jakbym zdobył rozpiskę gniazda w B
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość