FROTERKA napisał(a):i ja!

Witamy ! |
---|
|
Moderator: TATAR
brum napisał(a):FROTERKA napisał(a):i ja!
Twoje życie się teraz zmieni.
FROTERKA napisał(a):Po pierwsze ukryłam rok urodzenia.
FROTERKA napisał(a):Chciałam zauważyć, że to jest temat o klubowej stronie na fejzbuku a nie mojej.
FROTERKA napisał(a):Założyłam konto tylko i wyłącznie dlatego, że wrzucają tam rozwiązania zadań ze studiów...
Balkandriver napisał(a):FROTERKA napisał(a):Założyłam konto tylko i wyłącznie dlatego, że wrzucają tam rozwiązania zadań ze studiów...
Nieee, Gosiu, założyłaś to konto, bo tego chcą pewne służby. Jak pisze Grzegorz-"
witamy w globalnej bazie danych personalnych", powiem-nie tylko tych danych.
Zula została równiez zmuszona do założenia konta na globalnym inwigilatorze, bo tam jedynie (podobnie, jak i u Ciebie) są umieszczane niezbędne do nauki materiały!! Jest to skandal!!!
FROTERKA napisał(a):Nie wiem, jak u Zuli ale u mnie to sami studenci założyli zamkniętą grupę, żeby wymieniać się informacjami, którymi niekoniecznie chcemy się wymieniać za pośrednictwem oficjalnej wewnętrznej sieci uczelni.
JJKILLER napisał(a):A Ja fejzbuka nie mam, ale za to mam kilkuset znajomych, z którymi widuję się niemal codziennie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości