Ale wszystkiego naraz w jednym momencie się nie wrzuci.
Mam plan, żeby wrzucać tam zdjęcia, miejsca, jakieś teksty, info o wydarzeniach.
Tylko łatwo napisać, z główną też tam miało być, że we wszystkich ekipach miała się pojawić informacja, żeby przysyłać info o wypadzie a ja to umieszczę na głównej, ale jak widać nie działa to gdzie indziej niż w małopolskiej, bo nawet nie zostało to ogłoszenie tam przypięte na górze. Sama nie zrobię, bo nie mam uprawnień, prosiłam i lipa. Więc widać, jestem chętna, żeby to funkcjonowało, żeby coś wrzucać, ale z pustego w próżne nie naleję, muszę mieć materiały.
Na facebooka też sama nie wymyślę sobie kiedy co jest, a nie będę się prosić po organizatorach wypadów, czy mogę sobie sama wyszukać info o wypadzie i umieścić je gdziekolwiek. Dlatego prosiłam o to ogłoszenie, żeby każdy wiedział, że można mi takie info podesłać i ja chętnie to umieszczę. Wtedy będę wiedzieć, że organizator sobie życzy, żeby wypad nagłośnić, czy gdzieś publikować info, a nie domyślać się, czy ktoś chce, czy nie

Jeśli chodzi o publiczną galerię, da się włączyć opcję, że każdy może coś wrzucić na "tablicę" tylko warto się zastanowić, czy zostawianie głównej strony fanpage'u otwartej dla każdego jest dobrym pomysłem. Ktoś z zewnątrz wrzuci jakąś głupotę, ja to wykasuję, ale zanim to zrobię, już pójdzie w świat powiadomienie, że zostało to wrzucone. I może niesmak pozostać. I nie ma też co spamować co 5 minut czymśtam... Można nawet jedno zdjęcie dziennie plus jakieś informacje itd, ale może nie przesadzać z nieograniczona ilością postów?
To tylko takie moje luźne przemyślenia