Witamy ! |
---|
|
Moderator: TATAR
klejnus napisał(a):Ali za mało się dzieje na FB frontery temu mało ludzi jest. Nie wiem czy z doskoku coś tam wrzucasz czy po prostu nie masz co.
klejnus napisał(a):Ali. Czasu mam znikome ilości i temu mnie nie ma na forum prawieA co do pomysłów to krótko. Był zlot to trzeba wstawić zdjęcia jakieś. Szykuje sie zlot? Trzeba trąbić na okrągło że zlot za tyle i tyle czasu że np koszulki można kupić itd. Zapraszać do kupowania gadżetów z forum itd. I nie wiem na jakiej zasadzie działa fanpage ale można zapraszać inne kluby z rodziny 4X4. Jeepy nissany grupy off road'owe itd itp. Jak są jakieś wypady lokalne tez mozna coś o tym poinformowac jak organizatorzy wyrażają zgodę. Szczerze? Coś trzeba zrobić żeby udowodnić że frota to też terenówka. Bo wszędzie sie spotykam że frota to nie robi itd Albo wcale nic o niej nie mówią. Mamy kilku na forum co froty topią po klamki wiec jest co pokazać
![]()
ali napisał(a):...rezygnuję z funkcji redaktora naszego fanpage.
Proszę wyznaczyć osobę której mam przekazać obowiązki do 30.09.2016.
Niniejszym dziękuję za współpracę Marcinowi który włożył wiele serca i pracy w tworzenie tej strony.
ali napisał(a):[...]
obecny prezes posądza mnie[...]
mody1 napisał(a):dobrze byłoby połączyć fb z główną
szymon.ha napisał(a):A co tam trzeba robić?
mody1 napisał(a):Nie wiem
nie używam fb, jeśli ktoś używa to pewnie wie
mody1 napisał(a):Czy jest ktoś chętny do pomocy ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość