Witamy ! |
---|
|
ali napisał(a):Jak szukałem frotki dla siebie to oglądałem takie że ta z ogłoszenia jest prawie idealna. Nie zapomne sporta 2.0 z 32 calowych kołach z wywalonym katem i środkiem tłumika.
Ryczał a jechać za bardzo nie chciał.
ali napisał(a):Jak szukałem frotki dla siebie to oglądałem takie że ta z ogłoszenia jest prawie idealna. Nie zapomne sporta 2.0 z 32 calowych kołach z wywalonym katem i środkiem tłumika.
Ryczał a jechać za bardzo nie chciał.
damianEK691965 napisał(a):nie ma się co dziwić GWE mówi samo za siebie
Te, a kto opchnął Golfa na takich blachach?Komand napisał(a):damianEK691965 napisał(a):nie ma się co dziwić GWE mówi samo za siebie
True, true.
jrzeuski napisał(a):Te, a kto mi opchnął Golfa na takich blachach?Komand napisał(a):damianEK691965 napisał(a):nie ma się co dziwić GWE mówi samo za siebie
True, true.
PS. Byłem na tym szrocie w Karczemkach, ale nie zabrałem ze sobą narzędzi, więc tylko panel nawiewu wyrwałemA do wyjęcia szyberdachu będę potrzebował pomocy, zgłoszę się
Odoll napisał(a):http://tablica.pl/oferta/opel-frontera-4x4-2-8-tdi-zamiana-CID5-ID2vuFf.html#d599657af6;r:;s: what the fuck.... to z przodu
i to z tyłu
co za kasztan
ali napisał(a):OMG ten kangur to chyba wersja austrlijska
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość