Pozdrawiam
Witamy ! |
---|
|
HANKOOK napisał(a):Witam od pewnego czasu wewnątrz auta świeci się światło nie wiem co jest tego przyczyną ale na pewno nie wyłączniki krańcowe przy drzwiach światło nie gaśnie w ogóle. Jeśli ktoś miał z tym problem to niech się przyzna co pomogło
Pozdrawiam
beko26 napisał(a):Jestem posiadaczem Frontery A 1994 r. 2,0.
Mam również mały problem z oświetleniem kabiny. Czy można prosić o mały instruktaż który kabel przy lampce sufitowej do czego służy ? Jak włączyć światło główne bez otwierania drzwi ? Czy napięcie ciągłe napięcie na kablu środkowym ( obok tego od otwierania drzwi ) powinno ciągle wynosić 10,8 V czy to oznaka jakiegoś zwarcia ? Czy są jakieś lampki od innych samochodów pasujące do tego modelu ?
emil1906 napisał(a):Witam zanikło mi podświetlenie w kabinie na żadną krańcówkę w drzwiach nie reaguje,żarówki sprawdzone,gdzie szukać usterki?
Na pewno nie zadziała, bo on nie ma tego pokrętła. W starej desce światła włącza się przyciskami.rochas napisał(a):pociągnij do siebie pokrętło świateł (na sucho/po stacyjce) jak nie zadziała
jrzeuski napisał(a):Na pewno nie zadziała, bo on nie ma tego pokrętła. W starej desce światła włącza się przyciskami.rochas napisał(a):pociągnij do siebie pokrętło świateł (na sucho/po stacyjce) jak nie zadziała
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość