Witam wszystkich mam malutki problem z brzęczkiem od świateł gdy je wyłączam nie piszczy nie wiem co mam zrobić i jak go zrobić czy może mi ktoś w tym pomóc. Uwielbiam moje maleństwo i chciałabym żeby wszystko działało jak trzeba,mąż nie chce mi pomóc powiedział że jak zepsułam to mam naprawić a ja nie na wszystkim się znam. Pomóżcie proszę. :cry2:
Mam to samo i już mnie wkurza, więc jak tylko znajdę ten brzęczyk (trzeba było go szukać jak jeszcze działał, bo teraz będzie trudniej) to napiszę co i jak.
No mud, no fun Frota A Long 2.5V6, simex 33", zawias +3", buda +2", drążki kierownicze HD + amortyzator skrętu, mosty 4.56 (przedni od B, tył z LSD), self-made snorkel i zderzaki stalowe, winch Vectra B kombi 2.5V6 170KM Vectra B kombi 2.0 16V - będzie WrakRace edition naprawy i motanie Frotek SMS/PW/email/czat.
U mnie też problem był w czujniku, ale gdzie jest brzęczyk dalej nie wiem. Będę zdejmował deskę, to się znajdzie
No mud, no fun Frota A Long 2.5V6, simex 33", zawias +3", buda +2", drążki kierownicze HD + amortyzator skrętu, mosty 4.56 (przedni od B, tył z LSD), self-made snorkel i zderzaki stalowe, winch Vectra B kombi 2.5V6 170KM Vectra B kombi 2.0 16V - będzie WrakRace edition naprawy i motanie Frotek SMS/PW/email/czat.
brzęczyk działa na włączonych światłach po otwarciu drzwi i zwarciu styku w czujniku przy drzwiach a następnie zapaleniu się żarówki nad podszybiem,jeżeli żarówka jest spalona bądź nie łączy to brzęczyk nie'' za beczy''
Witam, Gdy nie wyłączę świateł i wyciągne kluczyk ze stacyjki auto nie sygnaliuje mi tego ze zostawiłem właczenia światła (zawsze był taki ćiągły sygnał, dla zapominalskich), wiecie moze czy to bezpiecznik czy cos innego ?
Nad albo pod mocowaniem gdzie zatrzeskują się drzwi przy słupku.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. EKIPA ŚLĄSKA ByłA Frota A Sport 2.5 V6, mosty z B, snorkel, MT 32
A jesli brzeczyka nie slysze i zarowka nie dziala(a wymienilem na nowa) to trzeba zalozyc ze to na 100% czujnik przy drzwiach kierowcy? Ten czujnik wystarczy oczyszczic , wymienic, gdzie go mozna kupic i za ile?