Witamy ! |
---|
|
JJKILLER napisał(a):Nie wiem jak w sporcie, ale w longu jednym przyciskiem włączasz przeciwmgłowe przód i tył (w każdym razie u mnie tak jest), a włączenie długich nijak nie ma się do przeciwmgłowych (w każdym razie u mnie też tak jest)
Ty masz inną deskę i instalację niż on, ale i tak tylne i przednie przeciwmgielne powinny się włączać osobno (taki jest zresztą przepis), więc albo masz przednie dokładane przez jakiegoś amatora albo motane.JJKILLER napisał(a):Nie wiem jak w sporcie, ale w longu jednym przyciskiem włączasz przeciwmgłowe przód i tył (w każdym razie u mnie tak jest), a włączenie długich nijak nie ma się do przeciwmgłowych (w każdym razie u mnie też tak jest)
jrzeuski napisał(a):Ty masz inną deskę i instalację niż on, ale i tak tylne i przednie przeciwmgielne powinny się włączać osobno (taki jest zresztą przepis), więc albo masz przednie dokładane przez jakiegoś amatora albo motane.JJKILLER napisał(a):Nie wiem jak w sporcie, ale w longu jednym przyciskiem włączasz przeciwmgłowe przód i tył (w każdym razie u mnie tak jest), a włączenie długich nijak nie ma się do przeciwmgłowych (w każdym razie u mnie też tak jest)
Pawel napisał(a):Po lewej stronie przy kolumnie kierownicy mam przednie, a po prawej, przy "tylnej szybie" jest guzik do tylnych przeciwmgłowych...
JJKILLER napisał(a):Pawel napisał(a):Po lewej stronie przy kolumnie kierownicy mam przednie, a po prawej, przy "tylnej szybie" jest guzik do tylnych przeciwmgłowych...
U mnie po lewej są tylko: otwieranie tylnej klapy, tylna wycieraczka i... zaślepka![]()
Ale jak sam widziałeś, przy chłodnicy mam dwa kpl. wiązek (niebieskie i czarne)
No to już wiesz, że oryginalnie przednich nie było i ktoś je sobie dorobił, ale na włącznik już pożałował.JJKILLER napisał(a):i... zaślepka![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość