Witamy ! |
---|
|
przemia napisał(a):...jakieś małe dziwne leżące złącznie, niby CF, ale wydaje się za małe.
JJKILLER napisał(a):...
Poza tym 15funtów to nie dużo ale trzeba się troszkę nagimnastykować żeby to sklecić do kupy
Wookash napisał(a):@przemia jaki ma procek ten terminal? i poszukaj do ilu ramu obsługuje.
Wookash napisał(a):Jeśli chodzi o Acera to zobacz w biosie czy się budzi po otrzymaniu napięcia jeśli tak to z LCD wyłączysz/zahibernujesz a po podaniu napięcia czy ze stacyjki i przekaźnika czy z osobnego pstryczka powinien się uruchomić a jak nie ma takiej opcji to![]()
Wookash napisał(a):Kabel od monitora jak się wypina do na klej/izolacje opaskę jakoś się umocuje i nie będzie się wypinał.
Wookash napisał(a):W planach mam zakup sterownika do CarPC tzn. czegoś takiego co ma możliwość podpięcia zewnętrznego pstryczka i po podaniu sygnału z niego na piny wykonuję zadaną operację na PC i odwrotnie z poziomu PC możesz sterować urządzeniami w samochodzie np elektryczne szyby, światła etc.
Wookash napisał(a):Chodzi o to że AM w Centrafuse to porażka i chcę mieć możliwość przełączania się między CF a AM coś na zasadzie ALT+TAB.
przemia napisał(a):Niestety takiej opcji nie ma.
przemia napisał(a):Nie głupi pomysł, tyle że wtedy trzeba by zrobić nowy program w miejsce CentraFuse bo ten takich funkcji nie posiada chyba... A z takich szalonych wariacji w tym temacie, można by np przez internet zdalnie odpalić WEBASTO czy wentylację w zimny/ciepły dzień.
przemia napisał(a):Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie po włączeniu AM działa poprawnie na pierwszy pełny ekran...
Wookash napisał(a):...
U mnie też działa ale i tak CF zabiera od góry pewną część i wygląda jakoś tak spłaszczone. AM jednak na pełnym działa (wygląda) lepiej.
Wookash napisał(a):Fotki postaram się wieczorem wrzucić a co do monitora to mam 7" panoramę i wszystko spłaszczone w AM.
Wookash napisał(a):...Monitor posiada funkcję automatycznego przełączania się na kanał AV przy wykryciu sygnału na przewodzie sterującym od tego kanału...
przemia napisał(a):Super opis. Ciekawe wykonanie. Ten frontend na fotkach to na pewno CF?
przemia napisał(a):Ta funkcja jest łatwo dostępna czy gdzieś w ukrytym menu bo mam z tym problem
borat napisał(a)::shock: niezła sprawa. Jak to wygląda w kosztach ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość