no i mi tez wskaźnik dał się we znaki.ciągle mało,ciągle mało paliwa.dzisiaj wlane kolejne 50 litrów bo już na czerwone wchodziło i po paru kilometrach zero i rezerwa świeci.bak poszedł na dół i okazało się że jest tam 75l ON

ale nie o tym.kostka zmostkowana to na zegarach idzie do góry więc licznik ok.wskaźnik sprawdzany na pusto fiksuje.był przerwany ten przewód(taki drucik)co łączy blaszkę z kabelkiem co idzie do kostki.myślałem że to to ale nadal

raz działa raz nie.płytka jest mocno wyorana i to chyba to jest przyczyną.i tu pytanie u mnie jest płytka VDO 247.oczywiście nigdzie nie mogę jej znaleźć

czy od benzyny jest to samo?bo mam szrot niedaleko z dwoma benzynami-jedna long 2.4 a druga sport 2.0.czy płytki były te same? bo wiadomo że reszta od benzyny jest inna.ktoś wie?bo nie chcę się narabiac wyciągając komuś dwa baki za free,a może z innego opla coś by podeszło?ktoś coś podpowie?czy lepiej odpuścić i szukać od diesla/chciałbym to ogarnąć bo jak już tyle zrobiłem to chciał bym to złożyć ze sprawnym wskaźnikiem.ktoś coś podpowie?
Chciałem i mam ... Frontere