Witamy ! |
---|
|
Markon napisał(a):ja kilka lat temu kupiłem na Wolumenie w Warszawie zestaw operacyjny z lat 80 były tam takie wygibaśne obcążki ze wyciągnąłbyś nie takie rzeczy
emerytowanego, oni najlepiej robią statki w butelkachJJKILLER napisał(a):Markon napisał(a):ja kilka lat temu kupiłem na Wolumenie w Warszawie zestaw operacyjny z lat 80 były tam takie wygibaśne obcążki ze wyciągnąłbyś nie takie rzeczy
Zestaw młodego ginekologa
Markon napisał(a):emerytowanego, oni najlepiej robią statki w butelkachJJKILLER napisał(a):Zestaw młodego ginekologa
Jak masz kangura, to musisz go zdjąć. Potem odłączasz kable, odkręcasz 2 śruby mocujące ramkę reflektora do pasa przedniego i wyciągasz całość.BBigBen napisał(a):Jeśli nie to podpowiedzcie proszę jak najłatwiej wyciągnąć lampe?
jrzeuski napisał(a):Jak masz kangura, to musisz go zdjąć. Potem odłączasz kable, odkręcasz 2 śruby mocujące ramkę reflektora do pasa przedniego i wyciągasz całość.BBigBen napisał(a):Jeśli nie to podpowiedzcie proszę jak najłatwiej wyciągnąć lampe?
jrzeuski napisał(a):Jak masz kangura, to musisz go zdjąć. Potem odłączasz kable, odkręcasz 2 śruby mocujące ramkę reflektora do pasa przedniego i wyciągasz całość.BBigBen napisał(a):Jeśli nie to podpowiedzcie proszę jak najłatwiej wyciągnąć lampe?
JJKILLER napisał(a):Jacek, na litość praojców. Już 2 (słownie - dwa) razy dawałem wam linka do tych spinek na allegro - po 3zł szt.
http://allegro.pl/spinka-reflektora-ope ... 69271.html
Ja sobie kiedyś takie cuś kupiłem na wyprzedaży w Auchan za parę złotych. I jeszcze drugie z końcówką magnetyczną, do wyciągania śrub, które mi wpadły gdzieś w czeluści komory silnika czy zakamarki karoserii. Oba często mi się przydająBBigBen napisał(a):Kolega przyniósł do pracy "szpejo" (czt. 30-40cm przewód przypominający sprężynę z łapkami na końcu) i po 3 minutach żarówka wydobyta
jrzeuski napisał(a):Ja sobie kiedyś takie cuś kupiłem na wyprzedaży w Auchan za parę złotych. I jeszcze drugie z końcówką magnetyczną, do wyciągania śrub, które mi wpadły gdzieś w czeluści komory silnika czy zakamarki karoserii. Oba często mi się przydająBBigBen napisał(a):Kolega przyniósł do pracy "szpejo" (czt. 30-40cm przewód przypominający sprężynę z łapkami na końcu) i po 3 minutach żarówka wydobyta
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość