Kogut napisał(a)::hi:
oposs napisał(a)::hi:
michal 2,8tdi napisał(a):http://moto.onet.pl/5293580,32,4,filmy.html?node=32![]()
Żuk amfibia![]()
![]()
O pływaniu nie było tam nic. Wiem , że możesz i potrafisz więc do dzieła, a nóż i Żuk popłynie.
Witamy ! |
---|
|
Kogut napisał(a)::hi:
oposs napisał(a)::hi:
michal 2,8tdi napisał(a):http://moto.onet.pl/5293580,32,4,filmy.html?node=32![]()
Żuk amfibia![]()
![]()
Janek 44 napisał(a):nóż
oposs napisał(a):Janek 44 napisał(a):nóż
Nie ten nóżkolego
Właśnie widzę i jest mi z tego powodu b. smutno. Czy mogę w jakiś sposób złagodzić Ci ból?oposs napisał(a): Myslenie jednak boli
ADAM SP3WXO napisał(a): lenistwo
Janek 44 napisał(a):Czy mogę w jakiś sposób złagodzić Ci ból
oposs napisał(a):(...) ale w tym przypadku kompilacja bolu i smrodu jest wysoce prawdopodobna
oposs napisał(a):Tak. Zmienic swoje nastawienie do wszechswiata
Janek 44 napisał(a):Zainteresowania: dawniej kobiety, teraz.......
Janek 44 napisał(a):brum napisał(a):odezwał sie
Znaczy się źle zrobiłem?![]()
A ja tak chciałem być nadszyszkownik.![]()
z0mbie napisał(a):Janku 44, śledząc Twoje posty można odnieść wrażenie, że co jakiś czas odczuwasz potrzebę "wyładowania się". Nie rozumiem, dlaczego na Forum? W domu nie masz siły przebicia?
Ten temat jest idealnym przykładem. Czepiasz się innych, że walczą o "gwiazdki". Tym czasem mogłoby się wydawać, że to Tobie na nich zależy. Wystarczy sprawdzić kolekcję:
- oposs 942 posty
- Kogut 622
- michal 2,8tdi 624
- a Janek 44 tylko (sic!) 244
Aby ich dogonić, utworzyłeś marny temat szkalujący Kolegów. A feeeee, nieładnie.
Druga ewentualność, to działania Jasia Smietany i mu podobnych, zwanch trolami. W tym przypadku proponowałbym, tu zwracam sie do Adminów, zbanować chory przypadek i czekać na cudowne ozdrowienie. Chociaż byłoby szkoda, bo Janek potrafi pomóc w sprawach technicznych, tylko czasem robi się złośliwy. Może to wina kobiety na głowie i zarośnietych oczu?![]()
Janku, w swoim profilu umieściłeś bardzo trafny podpis. Radzę go przeczytać przed każdą aktywnością na Forum. Przeczytać i starać się zrozumieć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości