Witamy ! |
---|
|
konik napisał(a):@domel widziałem że mają na forum banery portali klubowych, fajnie by było wrzucić tam link do naszej strony. Jeśli jesteś z Nimi "zżyty" to może spróbuj zadziałać.
domel napisał(a):konik napisał(a):@domel widziałem że mają na forum banery portali klubowych, fajnie by było wrzucić tam link do naszej strony. Jeśli jesteś z Nimi "zżyty" to może spróbuj zadziałać.
Rozmowy trwja i m ysle ze sie załatwi i może w zamian zrobimy to samo na naszej stronie ,zareklamujemy opelklub u nas? W końcu też jeździmy opelkami. Co na ten temat admini?
BASIK napisał(a):Od nich link do nas - sprawa jasna, jak ktoś ma Fronterę to się sporo dowie, ale odwrotnie?
BASIK napisał(a):łączy nas tylko "kółko z zygzaczkiem"
domel napisał(a):
Rozumiem BASIK że Ciebie interesuje tylko aby uzyskać dostęp do wiadomości na temat warsztatów samochodowych
BASIK napisał(a): ...z doświadczenia zaś wiem, ze warsztaty zajmujące się Oplami "wymiękają" przy naszych autach na maxa.
...i nic wspólnego więcej z nimi nie mamy - nawet warsztatów...
domel napisał(a):nie którzy chcą jeszcze poznać ciekawych ludzi
BASIK napisał(a):Nie musisz krzyczeć ( to o BASIK) - to raz, a poza tym, kto komu broni poznawać ciekawych ludzi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości