Próbowałem ale na kostce brukowej, w pewnym momencie myślałem że opony z felgi zgubie, jak nie długo kupie jakieś na zamiane opony, to pojadę i moze cos nagram
szymon.ha napisał(a):Próbowałem ale na kostce brukowej, w pewnym momencie myślałem że opony z felgi zgubie, jak nie długo kupie jakieś na zamiane opony, to pojadę i moze cos nagram
Zapodałem link na pojeepanym forum i byłoby wszystko ok, gdyby to Jeep kręcił kółka, a tu zonk, Frontera...
...albo Ty jesz, albo Ciebie jedzą... A 3,1 TDI Long '95 bike MTB wegług własnej specyfikacji... Citroen C8 HDI honda transalp xl600v bmw f650st w razie w: 696445799
...albo Ty jesz, albo Ciebie jedzą... A 3,1 TDI Long '95 bike MTB wegług własnej specyfikacji... Citroen C8 HDI honda transalp xl600v bmw f650st w razie w: 696445799
szymon.ha napisał(a):Na dziś to jeszcze nie i podkreślam żę e to co próbowałem to nie tak jak na filmie, bo to jednak do tego mocy trzeba i jeszcze techniki troche.
No właśnie, moje opony z tyłu juz prawie tak wyglądają, dlatego zanim nie kupie innych na zamianę to nie chce dojechać do końca tych co mam, bo jak mnie zatrzymają to się o opony przyczepią jeszcze.