A żona mi mówiła po co ci frotka kup se kąbiaka
Witamy ! |
---|
|
Pawel - Amor napisał(a):Własny dom budujesz..., już Ci zazdroszczę...
Pawel - Amor napisał(a):Własny dom budujesz..., już Ci zazdroszczę...
brum napisał(a):Ale Wy męczycie te auta
Janek 44 napisał(a):Śmiem wątpić.
szymon.ha napisał(a):Janek 44 napisał(a):Śmiem wątpić.
Ja także, 8 - 9 ton to dość sporo, nie wydaje mi się aby frota mogła uciągnąć 4 razy więcej od własnej masy i jeszcze dochodzi do tego jak to umocować do auta.
szymon.ha napisał(a):Janek 44 napisał(a):Śmiem wątpić.
Ja także, 8 - 9 ton to dość sporo, nie wydaje mi się aby frota mogła uciągnąć 4 razy więcej od własnej masy i jeszcze dochodzi do tego jak to umocować do auta.
wikked napisał(a):szymon.ha napisał(a):Janek 44 napisał(a):Śmiem wątpić.
"błogosławieni Ci którzy nie widzeli a uwierzyli"a poważnie nie sztuka uciągnąć tylko wyhamować i przypuszczam że facet nie siedział tylko żeby siedzieć. Ja osobiście dobrych parę lat temu miałem na przyczepie 48 płytek chodnikowych i w autko 20 w bagażniku. Autko było seryjną skodą 120 i pod górkę którą wszyscy wyskakują na 5-ce ja pokonałem na 2-ce i był moment że myślałem że i jej braknie. Dla jasności płytka 50-tka waży ok. 50kg.
szymon.ha napisał(a):Ciekawe jak zawieszenie wyglądało po takiej jeździe, chyba widok w niebo to juz na zawsze został.
wikked napisał(a):szymon.ha napisał(a):Janek 44 napisał(a):Śmiem wątpić.
"błogosławieni Ci którzy nie widzeli a uwierzyli"a poważnie nie sztuka uciągnąć tylko wyhamować i przypuszczam że facet nie siedział tylko żeby siedzieć. Ja osobiście dobrych parę lat temu miałem na przyczepie 48 płytek chodnikowych i w autko 20 w bagażniku. Autko było seryjną skodą 120 i pod górkę którą wszyscy wyskakują na 5-ce ja pokonałem na 2-ce i był moment że myślałem że i jej braknie. Dla jasności płytka 50-tka waży ok. 50kg.
tomik napisał(a):jak mi ktoś podpowie jak wżucić filmik to wżuce jak se frota poradziła z kamieniami
wikked napisał(a):Zawieszenie dosłownie wyglądałoamory weszły do środka. to był podjazd pod bramę główną HTS
FROTERKA napisał(a):To ją trzeba było odrazu do wielkiego pieca.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość