Strona 1 z 2
MENU FRONTEROMANIAKA

Napisane:
29 wrz 2007 07:37:51
przez KOBZI
jak w temacie

co najbardziej (jaka potrawa) Wam najbardzej pasi
- osobiście: placek po węgiersku z łyżką śmietany na górze i małą ostrą papryczką - mniam

Napisane:
29 wrz 2007 08:20:56
przez Andy
Mięso w każdej postaci. Od kabanosa po wielką tłustą golonkę. A ze słodyczy - golonka


Napisane:
29 wrz 2007 09:43:42
przez FROTERKA
Mogę się obejść bez słodkości (z wyjątkiem czekolady) ale uwielbiam słone paluszki, krakersy. Może dlatego, że bardzo mało używam soli. Poza tym lubię konkretne żarcie: schabowy z frytkami, gulasz, wspomniane wyżej placki ziemniaczane. Mniam.

Napisane:
29 wrz 2007 16:55:20
przez Jerry
Oj jakże zacny temat...
Wszystko co biega i porusza się oprawie ze smakiem.Mięso to podstawa...
Same konkrety...Pascal niestety nie nakarmił by mnie


Napisane:
29 wrz 2007 18:20:32
przez mirokez
A ja calkiem podobnie jak kolega Andy, a nawet powiedzial bym ze prawie tak samo

Napisane:
29 wrz 2007 19:10:31
przez Elektro001
Mięsko w każdej postaci ale zawsze z jakąś suróweczką.


Napisane:
30 wrz 2007 09:12:07
przez dljm
najbardziej to filet z kurczaka + frytki,
ale najczęściej z braku czasu to KFC

Napisane:
30 wrz 2007 10:44:16
przez mirokez
ja to raczej nie odwiedzam fastfudow

Napisane:
30 wrz 2007 19:49:16
przez Dudek
Jerry napisał(a):Oj jakże zacny temat...
Wszystko co biega i porusza się oprawie ze smakiem.Mięso to podstawa...
Same konkrety...Pascal niestety nie nakarmił by mnie

dobrze to ująłeś. Podpisuje sie pod tym w 100%

Napisane:
30 wrz 2007 19:54:11
przez mirokez
Jerry napisał(a):Oj jakże zacny temat...
Wszystko co biega i porusza się oprawie ze smakiem.Mięso to podstawa...
Same konkrety...Pascal niestety nie nakarmił by mnie

A Makłowicz

??

Napisane:
30 wrz 2007 21:26:42
przez Adam
mirokez napisał(a):Jerry napisał(a):Oj jakże zacny temat...
Wszystko co biega i porusza się oprawie ze smakiem.Mięso to podstawa...
Same konkrety...Pascal niestety nie nakarmił by mnie

A Makłowicz

??
Widzę, że koledzy pasjami oglądają telewizję.
Może któraś stacja zrobi program ''Jak oni gotują" lub "Schabowe z gwiazdami"?

Napisane:
01 paź 2007 05:13:52
przez dljm
ja proponuję tytuł "gotuj z fronterą"


Napisane:
01 paź 2007 13:14:12
przez Jerry
Powiem ,że Makłowicz dał by radę ...
Dorzucę jeszcze ,że warto próbować wszystkiego nie hamujcie się przed żarłem...
Przebierajcie w daniach,experymentujcie,..."Nie potrawa a przyprawa" jak mawiała moja babcia.

Napisane:
01 paź 2007 14:40:51
przez mirokez
dljm napisał(a):ja proponuję tytuł "gotuj z fronterą"

no to mamy nowy program w TV

kiedy pierwszy odcinek ?


Napisane:
01 paź 2007 15:08:47
przez Adam
Przydałby się jakiś scenariusz i temat do odcinka np. "Jajko sadzone na tłumiku uwalanym w biebrzańskim błocie"

Napisane:
01 paź 2007 15:16:59
przez KOBZI
GOTUJ Z FRONTERĄ - odcinek 1:
Frontera w sosie własnym na mokro
Składniki:
- Frontera - 1 szt. (jak ktoś lubi mogą by 2 szt. lub więcej)
- małe jeziorko
- Ubłocony teren
- Las
- porządny mur
Przygotowanie:
Wjechać fronterą do jeziorka i nabrać wody.
Następnie porządne ubłocić autko, wysmarować od podwozia po dach.
Podjechac pod sosenkę tyłem auta i wszystko opruszyć igłami.
Wyjechać z lasku i porządnie pierdyknąć w mur co by płyn z chłodnicy ładnie oblał naszą zakąskę.
Vuala - bon apetit
pzdr
KOBZIAK
ps.
Jak by był ktoś chętny to ja z Mirokezem chętnie to danie ugotujemy - tylko prosimy o dostarczenie głównego składnika w jak najmłodszym roczniku co by danie było świeże ;P

Napisane:
01 paź 2007 15:38:06
przez mirokez
hehehe, to teraz znajdziemy skladniki a w zasadzie glowny skladnik i mozemy gotowac


Napisane:
01 paź 2007 23:13:20
przez brum
KOBZI napisał(a):ps.
Jak by był ktoś chętny to ja z Mirokezem chętnie to danie ugotujemy - tylko prosimy o dostarczenie głównego składnika w jak najmłodszym roczniku co by danie było świeże ;P
osz wy barbarzyńcy jak wy możecie takie rzeczy pisać


Napisane:
01 paź 2007 23:33:19
przez dljm

Napisane:
02 paź 2007 11:38:43
przez mirokez
oj chyba nie dostarczy