przez mazurkas007 » 22 sie 2008 07:39:40
Numer rachunku : 86 1140 2004 0000 3702 3114 8890 (dla PL)
Numer rachunku IBAN : PL 86 1140 2004 0000 3702 3114 8890 (Dla Europy)
Numer BIC : BREXPLPWMBK (to w przekazach miedzynariodowych)
Osoba: Marcin Burzynski
W tytule koniecznie wpiszcie informacje ze to dla Darka lub Tarsusa.
I małe wyjasnienie, aby nie zrozumieć zle poprzedniego postu, nie chodzi o zbieranie pieniedzy zeby kolega auta nie sprzedawal.
Chodzi o zbieranie pieniedzy na leczenie, na szescio miesieczną chemioterapie, samochod nie ma tu nic do tematu, jak bedzie trzeba to sprzeda i samochod i mieszkanie i co sie da, zdrowie nie ma ceny.
Ponizej wklejam ostatnią otrzymaną informację od naszego kolegi :
Hej, wszystkim!
Dzieki wogole za cala ta akcje! Az mi sie dziwnie robi i łezka sie kreci normalnie... Ten ... jesli czegoś nie wydam, to oddam na dobre cele - jak wyjde po kuracji.
Prawdopodobienstwo ze nogami do przodu jest, ale tez calkiem spore jest ze o wlasnych silach marszobiegusiem - i taki tez mam plan .
Typ choroby jaki mam to AML - ostra bialaczka szpilkowa. Statystyki sa takie i takie... ale nie ma sensu na tym sie opierac bo tak samo np statystyki ze sie takową chorobe zlapie sa oczywiscie znikome, wrecz nieprawdopodobne - a jednak..
Wiec ogolnie jestem dobrej mysli.
Bede mial czasem dostep do netu ale w wiekszosci czasu nie mam sily pisac (dzisiaj prawa strona zaczela mnie mnie nap... po operacji i ledwie pisze), ale jakby co moja lepsza polowa Iga (@Landloverka) skrobnie co nieco od czasu do czasu.
Dzisiaj bedzie - wyrywaja mi trzy uszkodzone zeby na miejscowym - bo moga spowodowac bezposrednie zakazenia krwi. Za jednym zamachem. Nie udalo sie wyprosic znieczulenia ogolnego wiec chyba jajco zniose. Trza bylo cholera wczesniej isc do dentysty
No i dwa dni pozniej zaczynam chemie.
No nic, dzieki jeszcze raz za wszystko, naprawde jest to dla mnie szok wielki i nie wiem co powiedziec jak to wszystko czytam...
Trzymajcie sie wszyscy zdrowo!
Tarsus
była Frotka zmotka 3.2, będzie druga edycja 2.2

Podróże bez granic : Polska, Niemcy, Estonia, Litwa, Łotwa, Rosja, Rumunia, Mołdawia, Finlandia, Węgry, Włochy, Austria, Czechy, Słowacja, San Marino, Szwecja, Tajlandia, Malezja - tam byliśmy na kołach.