Witamy ! |
---|
|
Semir napisał(a):
Taki mamy kraj jeśli nawet bedziesz miał dowody to i tak będziesz musiał szukać nowej pracy.
FROTERKA napisał(a):Pieprzyć PIP, idź do mediów.
U mnie z tym nie ma problemu bo 10tego kasa na koncie jest zawsze i nie jest nawet zła , dlatego na to nie narzekam , mowa była o czym innymbroda napisał(a): Natomiast pensja jest regularnie i nie narzekam.
brum napisał(a):Za uja bym nie dał tej kasy. Nagrać ją i pip, sąd.
Nie można się dać jeb... bo człowieka zjedzą.
Semir napisał(a):Wąs bez obrazy ale szkoda czasu na takie tematy tak było jest i będzie. Nie jest tak tylko u nas niestety lub stery.
Jesteśmy za biedni aby się przeciwstawić bo boimy się o rodziny, dlatego godzimy się na takie rzeczy. Jest bardzo nie wielu pracodawców naprawdę porządku.
Mnie też to nie raz spotkało i zmieniłem pracę to ta to tamta i nie zawsze wychodziło mi to na dobre. Jak mamy dobrze to też tego nie doceniamy.
Nie zapowiedziana kontrola PIP-y po wcześniejszym umówieniu się telefonicznie parodia.
Paweł nie piszę tego przeciw tobie żebyś źle nie zrozumiał bo masz rację. Przynajmniej powstał wątek gdzie można się wypsioczyć na pracodawcę i tyle.
RudeBoy napisał(a):Najpierw trza całkowicie zlikwidować:
- urzędy pracy,
- zasiłki dla bezrobotnych,
- pensje minimalną,
- i kilka socjalnych przywilejów...
Równocześnie z 10 krotnie zwiększyć, kwotę wolną od podatku dochodowego.
RudeBoy napisał(a):Najpierw trza całkowicie zlikwidować:
- urzędy pracy,
- zasiłki dla bezrobotnych,
- pensje minimalną,
- i kilka socjalnych przywilejów...
Równocześnie z 10 krotnie zwiększyć, kwotę wolną od podatku dochodowego.
RudeBoy napisał(a):Z dnia na dzień nie zmieni.
Z dnia na dzień nic nie zmieni.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość