Witamy ! |
---|
|
Saddam napisał(a):KOBZI no tak-ale na każde autko trzeba patrzeć dokładnie i nie ma co kupować na wariata.Tylko kupno terenówki to co innego niż osobówki ze względu na sposób eksploatacji:)!A jak z cenami-autko i instalka do tych rocznikow co mysle?I jaki silnik najekonomiczniej?A co oznacza ze 94 ma juz swoje lata?Jeeeeeeb-sterta pytan:D
Saddam napisał(a):KOBZI no tak-ale na każde autko trzeba patrzeć dokładnie i nie ma co kupować na wariata.Tylko kupno terenówki to co innego niż osobówki ze względu na sposób eksploatacji:)!A jak z cenami-autko i instalka do tych rocznikow co mysle?I jaki silnik najekonomiczniej?A co oznacza ze 94 ma juz swoje lata?Jeeeeeeb-sterta pytan:D
Saddam napisał(a):Witam,
jak to rasowy facet zobaczylem i sie zakochalem...nie nie-nie w kobiecie-w samochodzie. czy mam sobie zacząć już to auto wybijać z głowy czy marzyć dalej.
Saddam napisał(a):No tak-kupić by się chciało ale nie wiem czy kasy mam na tyle:P
Saddam napisał(a):!A czym sie rozni dlugo od krotkiej?
Saddam napisał(a):No ale mimo wszystko nikt mi nie chce zaspiewac ceny:P!Np takie po ktorych wy kupowaliscie wasze froty!?
konik napisał(a):Myśle że dobrym pomysłem jest zakup auta od kogos z forumowiczów bo wtedy mimo ze auto szansa na zakup zadbanego auta w które juz za dużo nie trzeba "wkładac"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość