Witamy ! |
---|
|
mati444 napisał(a):Akurat Frote sam kupiłem. Sprowadziłem z Niemiec od znajomego za dokładnie, żeby was nie skłamać 850 euro.
Zula napisał(a):No widzisz, i na tym trzeba bylo poprzestac
adrianee36 napisał(a):Zula napisał(a):No widzisz, i na tym trzeba bylo poprzestac
nie no co ty!, zakup to dopiero pocztek, teraz lift , koła , wyciagarka, jaks fałka pod maske...
ali napisał(a):adrianee36 napisał(a):Zula napisał(a):No widzisz, i na tym trzeba bylo poprzestac
nie no co ty!, zakup to dopiero pocztek, teraz lift , koła , wyciagarka, jaks fałka pod maske...
dokładnie teraz zaczyna sie zabawa
Zula napisał(a):poprzestać z chwaleniem się
jrzeuski napisał(a):Dobra, dobra. U mnie Mati ma dużeże nie dał wam się zjeść ani nie strzelił focha. Tak trzymaj kolego
... poczekać zanim wyjadę nim na trasękorf napisał(a):Semir - doszedłem do podobnych wniosków co Ty, z tym, że auto, które kupię zostanie najprawdopodobniej rozkręcone do śrubki i wyremontowane, więc kilka lat musi....
nightman napisał(a):... poczekać zanim wyjadę nim na trasękorf napisał(a):Semir - doszedłem do podobnych wniosków co Ty, z tym, że auto, które kupię zostanie najprawdopodobniej rozkręcone do śrubki i wyremontowane, więc kilka lat musi....
RudeBoy napisał(a):Fajne auto z najgorszym silnikiem jaki kiedykolwiek wyprodukowali japońce.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości