Witamy ! |
---|
|
FROTERKA napisał(a):Ja sobie pomyślałam, że chciałaś zakład wulkanizacyjny otworzyć. Nie w bikini. Tak normalnie. Teraz jestem zbulwersowana. Toż to się ociera o prostytucję.
RudeBoy napisał(a):Przespałem się z tematem...
i...
No fajny był by taki wulkanizator z taką obsługą w toples czy tam bikini...
Niestety obawiam się, że klienci przyjeżdżali by dmuchać nie koła tylko nasze pracownice... a za to już jest paragraf...![]()
RudeBoy napisał(a):Akurat mam trawnik do skoszenia. Jutro ma być ładna pogoda o której ten spektakl?
Zula napisał(a):Nie sądzę, żeby było jutro ponad 25-27 stopni
Zula napisał(a):RudeBoy napisał(a):Akurat mam trawnik do skoszenia. Jutro ma być ładna pogoda o której ten spektakl?
Nie sądzę, żeby było jutro ponad 25-27 stopni
jrzeuski napisał(a):
PS. Zróbcie filię w Trójmieście, bo do Małopolski trochę daleko, żeby opony zmienić
przemia napisał(a):Ale Wy zboczeni jesteście.... Ja jakoś nie wyobrażam sobie Izy z kosą spalinową w bikini w pokrzywach po pas
przemia napisał(a): Ja jakoś nie wyobrażam sobie Izy z kosą spalinową w bikini w pokrzywach po pas
To tak u Grześka wygląda trawnik?przemia napisał(a):Ja jakoś nie wyobrażam sobie Izy z kosą spalinową w bikini w pokrzywach po pas
jrzeuski napisał(a):To tak u Grześka wygląda trawnik?przemia napisał(a):Ja jakoś nie wyobrażam sobie Izy z kosą spalinową w bikini w pokrzywach po pas
RudeBoy napisał(a):jrzeuski napisał(a):To tak u Grześka wygląda trawnik?przemia napisał(a):Ja jakoś nie wyobrażam sobie Izy z kosą spalinową w bikini w pokrzywach po pas
miejscami na mojej działce wygląda nawet gorzej
adrianee36 napisał(a)::D na tym forum to wszystko schodzi na cycki, walenie itp...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość