Witamy ! |
---|
|
Balkandriver napisał(a):Jeżeli posuwasz swoją kozę, to nie jesteś wyzwolonym, nowoczesnym i trendy - nadal pozostajesz zoofilem!
BALKANDRIVER
W historii cywilizacji pewnie dałoby się znaleźć parę przykładów, że ten postęp był w przeciwną stronę. A historia lubi się powtarzać.mody1 napisał(a):bunt prowadzi do postępu
Odoll napisał(a):echh... zacytuję mojego ulubionego filmowego proboszcza:
"Elektryczne kotły w piekle to też jest postęp Wasyl. Jest taki postęp, co zbawieniu służy i taki, co na zatracenie wiedzie.."
broda napisał(a):Ali aco ty zrobisz jak twoje dziecko okaże się homoseksualne co ? bedziesz je leczył?
przemia napisał(a):Wojtek sam powiedziałeś że jesteś za nieograniczoną wolnością. Ograniczanie "staromodnych" schematów zachowań uznawanych za obrażające "tych nowoczesnych" (przykład który podała Froterka) jest ograniczeniem wolności (w tym konkretnym przypadku dosłownie).
mody1 napisał(a):Ja jestem za maksymalną wolnością, pod warunkiem nie szkodzenia innym
O, ten to wie, co mówi. Nawet ma na to papieryMarcin D napisał(a):homoseksualizm JEST chorobą psychiczną!!!
jrzeuski napisał(a):O, ten to wie, co mówi. Nawet ma na to papieryMarcin D napisał(a):homoseksualizm JEST chorobą psychiczną!!!
Marcin D napisał(a):jrzeuski napisał(a):O, ten to wie, co mówi. Nawet ma na to papieryMarcin D napisał(a):homoseksualizm JEST chorobą psychiczną!!!
gejem nie jestem
ale fakt mam małe przygotowanie do bycia psychologiem(psychologiczne liceum skończyłem). a papiery mam na nadpobudliwość psycho-ruchową czyli tzw. ADHD
mody1 napisał(a):Nie chcę by mi ktoś narzucał jak mam się ubierać, jeść, w co wierzyć lub nie wierzyć, z kim spać
Marcin D napisał(a):kurde za dużo kawy wypiłem bo sie wkurzać zaczynam....
Odoll napisał(a):Marcin D napisał(a):kurde za dużo kawy wypiłem bo sie wkurzać zaczynam....
mody1 napisał(a):chyba najlepiej jak będzie dużo różnych mniejszości i nie będą wzajemnie ograniczać sobie wolności
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość