Witamy !

Haydpark - rozmowa na każdy temat

Rozmowy na wszystkie tematy

Re: Haydpark - rozmowa na każdy temat

Postprzez mikrusik » 21 lip 2010 18:16:47

no i skoro wolność słowa to chyba najwyższa pora założyć temat o bzykaniu, pukaniu, ruch...u, waleniu, minetach, lodzikach itp... ...skoro hyde park to hyde park... co się będziemy ograniczać??? To tematy dla światłych i otwartych umysłów bez niepotrzebnej pruderii... A to, że np. moje 7 letnie dziecko wchodzi na to forum to już jego problem...zresztą niech się gówniarz uczy za młodu. Że nie wspomnę ile forum opla frontery ma zapewne wspólnego z klasycznym dobrym ruch...iem.
Nie chce się specjalnie koledzy uzewnętrzniać, ale tolerancja nie oznacza akceptacji bezwarunkowej.
Jak na zlocie np. było widać naszą społeczność tworzą także nasze dzieci, wiem, że ustalenie granicy powszechnie rozumianego dobrego smaku pewnie jest dość płynne, ale postarajmy się nie robić z tego forum klepiska wszelakich wpisów... Za chwilę będziemy mieli tu takie tematy, że będziemy logować się hasłem przy każdym wejściu na forum... bo nóż widelec wejdzie na tę straszną stronę o wszystkim któreś z naszych dzieci...

I jeszcze jedna uwaga do Edgara...poznałeś już kilka światłych umysłów przejdź na korespondencję prywatną - działa wyśmienicie.. no i nikogo nie będzie raziła .
mikrusik

Postprzez wikked » 21 lip 2010 19:01:25

Dajcie się Edgarowi wystrzelać. Sam do siebie nie będzie pisał. Gość fajnie zaczyna więc szybko skończy. Ignorować i tyle. Jego światość i rozgarnięcie jest przytłaczające. Ja nie czuję się na siłach żeby z takim mózgiem wdawać się w dyskusję. Naprawdę nie ma sensu z Nim dyskutować. Popierd..li sobie o szatanie, satanizmie, orgietkach, kółkach różańcowych i pójdzie. Obserwowaliście już przecież kilku "światłych inaczej" i wiecie że to szybko się kończy.
p.s. jak na częstego bywalca na innych forach to dość dziwne że pisze po kilka postów zamiast edytować jeden i dopisywać swoje myśli.
wikked

Postprzez Wookash » 21 lip 2010 19:08:16

wikked napisał(a):Dajcie się Edgarowi wystrzelać. Sam do siebie nie będzie pisał. Gość fajnie zaczyna więc szybko skończy. Ignorować i tyle. Jego

A po jakiego czekac dac bana i nie zawracac sobie glowy teraz i w przyszlosci.
Wookash

Postprzez wikked » 21 lip 2010 19:55:41

Łukasz patrząc obiektywnie to nie ma podstaw. Bana za cwaniactwo się nie da. On nic nie robi oprócz irytowania i to jeszcze celowego. Bądźcie poważni i nie dajcie się prowokować.
wikked

Postprzez Goofy » 21 lip 2010 20:07:47

Spokój - Tylko spokój
Dla tych co nie dadzą rady Valerin Forte :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Goofy
Starszy Guru
Starszy Guru

Obrazki: 0
Pochwały: 1
Województwo: Śląskie
Samochód: Frontera B 2.2DTI Long 1998-2004

Postprzez Adzi » 21 lip 2010 20:11:22

Tak BTW, to świetna nazwa tematu - "Haydpark - rozmowa na każdy temat". ;)
Adzi

Postprzez Balkandriver » 21 lip 2010 20:22:55

wikked napisał(a):Łukasz patrząc obiektywnie to nie ma podstaw.

Ee, no , wikked - nie znasz zasady - "dajcie mi człowieka, a znajdzie się paragraf"? :wink:

BALKANDRIVER
Frontera 2.8 TDi - Long Distance Voyager
http://www.fotolandia4x4.com -> relacje, zdjęcia, filmiki
http://chomikuj.pl/balkandriver -> Mój chomik (nie tylko) Wędrowniczek
Spieszmy się kochać szuter, bo tak szybko odchodzi.
Balkandriver
Nadszyszkownik
Nadszyszkownik

Obrazki: 63
Pochwały: 8
Województwo: Małopolskie
Samochód: Frontera A 2.8TDI Long 1995-1996

Postprzez Wookash » 21 lip 2010 20:43:22

wikked napisał(a):Łukasz patrząc obiektywnie to nie ma podstaw. Bana za cwaniactwo się nie da. On nic nie robi oprócz irytowania i to jeszcze celowego. Bądźcie poważni i nie dajcie się prowokować.

Sprowokowac sie nie dalem i nawet nie wdaje sie w pyskowke ale mnie trafia jak widze takiego trola forumowego. Nic nie wniosl do forum i nic nie wniesie jedynie zamet wiec po co on tu. bana i juz. Forum na tym nie straci.
Wookash

Postprzez kasalka » 22 lip 2010 01:50:39

Balkandriver napisał(a):
wikked napisał(a):Łukasz patrząc obiektywnie to nie ma podstaw.

Ee, no , wikked - nie znasz zasady - "dajcie mi człowieka, a znajdzie się paragraf"? :wink:

BALKANDRIVER

to od początku z regulaminu
1.3. Jednym z celów funkcjonowania forum są kontakty towarzyskie oraz tworzenie wspólnoty, dlatego też wszelkie działania tworzące podziały i antagonizmy pomiędzy użytkownikami forum, nie będą mile widziane.
2.3. Każdy użytkownik forum powinien starać się traktować innych uczestników dyskusji tak samo, jak sam chciałby być traktowany.
5.10. Bądź profesjonalny i ostrożny w tym co mówisz o innych. Unikaj obrażania uczestników dyskusji. Pamiętaj, że za swoje słowa odpowiadasz osobiście. Ostateczny skutek takich działań może być tylko jeden: zablokowanie Tobie dostępu do forum przez administratora.
Ponadto prawie wszystkie posty nie na temat.
Panowie Krogulec i Edgar (chyba że jesteście tą samą osobą) skoro to dla Was taki istotny temat to jest PW, wymienicie się nr telefonów i sobie pogadacie. Tu w tym temacie widać niewiele macie do powiedzenia, jak tylko czepiać się co ktoś napisał, a znacie Ich chociaż?
Jak możecie tak traktować ludzi z Tego forum. Z takimi odzywkami (wybacz Froterka) nawet nie powinniście przedszkola skończyć.
Edgar napisał(a):...Darujcie mi brak zachowania konwenansów, nie posługuję się nimi w życiu i nie zamierzam, ale rozumiem, iż było to olbrzymie foux pas z mojej strony ;)...

Życia nie znasz, a gafy Ci nie odpuścili.
Krogulec, ja... jpalców nie masz? swojego zdania nie masz? całe szczęście.
Krogulec napisał(a):Zamiast dyskusji śmierdzi mi tu stosem.
Obiecuję, że jeśli napiszę następny temat na haydparku to będzie dotyczył np: nauk J.Pawła II albo o psie co swego pana kocha, itp.
:cry2:

Oby nie. Zakładasz temat, w którym nie masz nic do napisania, później chcesz od strony filozofii-też nic nie wiesz. A pod czachą to teraz mam pytanie dlaczego tak wazny to temat-odpowiedź=leczenie Weź się kur...a za robotę a nie będziesz pi..ł o du..e marynie.
Co do konwenansów, nie polegają one na obraźliwym traktowaniu innych. Nie życzę Wam spokojnej nocy (i dnia).
pier...e konwenanse
Pozdrawiam Łukasz
kasalka
Nałogowiec Ekstremalny
Nałogowiec Ekstremalny

Obrazki: 18
Pochwały: 2
Województwo: Świętokrzyskie
Samochód: Niestety nie mam już Frontery :(

Postprzez Krogulec » 22 lip 2010 06:39:32

:D
ślicznie kaslka, choć proponuję popracować nad składnią zdania i pisownią (nie kojarz z PiS-sem).
Krogulec

Postprzez Odoll » 22 lip 2010 08:45:37

Krogulec napisał(a):ślicznie kaslka

Przyganiał kocioł garnkowi :lol:

Ja widzę że posta na którego odpisałeś napisała osoba o nicku kasalka
Składnia zdania i pisownia Cię razi ale literówki to są już spoko, gratuluję :1:
Kupiłem bordo frote,
kupiłem bordo frote,
bende se nią jeździł,
lasem polem błotem.
Odoll
Nadszyszkownik
Nadszyszkownik

Obrazki: 2
Pochwały: 10
Województwo: Pomorskie

Postprzez Krogulec » 22 lip 2010 08:59:59

Temat się wypala w sposób naturalny, ale trochę rozruszał co nie których i to niewątpliwa zaleta trudnych rozmów.
Krogulec

Postprzez kasalka » 23 lip 2010 01:00:17

Od końca.
Krogulec napisał(a):Temat się wypala w sposób naturalny, ale trochę rozruszał co nie których i to niewątpliwa zaleta trudnych rozmów.

Jak nie możesz/nie wiesz o czym pisać. Już wcześniej ktoś napisał, że temat nie ma przyszłości. nie rozruszał co niektórych tylko wkurzył, czytaj posty ze zrozumieniem. Trudną rozmowę (mam nadzieję że nie przeprowadzisz) z bratem/siostrą kiedy umiera na Twoich rękach...
Krogulec napisał(a):...proponuję popracować nad składnią zdania i pisownią...
czy oznacza to, że nie akceptujesz nieowijania w bawełnę. Dawno temu mój nauczyciel języka stwierdził że mam styl bezpretensjonalny i ludziom może być ze mną ciężko rozmawiać. A polityka nie ma nic do rzeczy.
Czepiasz się gówna, a jak samo nie zatonie, to ktoś zawsze spłucze.
pier...e konwenanse
Pozdrawiam Łukasz
kasalka
Nałogowiec Ekstremalny
Nałogowiec Ekstremalny

Obrazki: 18
Pochwały: 2
Województwo: Świętokrzyskie

Postprzez Jarek sp3swj » 23 lip 2010 01:38:29

Krogulec napisał(a):... dogmaty racjonalistów...

tak wyrwę się z opóźnionym komentarzem do pierwszej strony wątku .... ale tu widzę zasadniczą sprzeczność....

racjonalista nie może mieć dogmatów :D ... pozostają mu tylko dowody i logiczne uzasadnienia itd...

Jeżeli biedak ulegnie jakiemuś dogmatowi - albo sam stworzy dogmat - automatycznie przestaje być racjonalista :glaszcze:
/Jarek Poznań
4x4 zawsze najlepsze :-) --- ... błękitne foto z sentymentu ... była też srebrna LONG :-)
Jarek sp3swj
Nadszyszkownik
Nadszyszkownik

Obrazki: 1
Pochwały: 12
Województwo: Wielkopolskie

Postprzez FROTERKA » 23 lip 2010 07:37:08

Jarek :>:
...ja w tym czasie trochę pośpię, tym bezruchem się napieszczę...

Tak, mężczyźni jeżdżą lepiej niż kobiety. Ale ilu potrafi prowadzić auto w szpilkach...

Ogranicza mnie tylko pojemność i maksymalny moment obrotowy!

Po pierwsze: opony, po drugie: opony, po trzecie... kierowca !

Obrazek
FROTERKA
Nadszyszkownik
Nadszyszkownik

Pochwały: 10
Województwo: Małopolskie
Samochód: Frontera A 2.2i Long 1995-1998

Postprzez Krogulec » 23 lip 2010 19:00:11

Cięte riposty - gratuluję.
Krogulec już być dobry, nikogo nie denerwowąć i równać do wszystkich
Krogulec