Witamy ! |
---|
|
Lady_Killer napisał(a): P.S Może dlatego że ja chłopczyk miałam być a wyklułam się dziewczynka
STRUNA napisał(a):Poszedłem i ja Twoją podpowiedzią Pani Killerowa, próbuje tego Tanota drugi dzień.
Lady_Killer napisał(a):http://www.lemurlab.pl/pliki/zarowki/gra.html?gra
Idealna dla każdego![]()
mój rekord na razie to 45 ruchówAle długo mi zajmowało zanim Killera pokonałam hehehe
Lady_Killer napisał(a):Pokaż![]()
Sęk w tym że wszystkie przewody muszą być połączone, żadne "wolne" i wszystkie żarówki zapalone
FROTERKA napisał(a):Proszę o pomoc.
Dawno, dawno temu, jakieś 20 lat temu, gdy pecety były nowością, dość popularne były takie małe, ręczne gry z ekranikami. Nie wiem, jak to się fachowo nazywa ale myślę, że wielu forumowiczów grało w łapanie jajek. Gra występowała w wersji kapitalistycznej z Myszką Miki oraz w wersji politycznie poprawnej (choć wtedy jeszcze nie znano tego okreslenia) z Wilkiem.
Z gatunku takich właśnie gier była jedna. Leciało się statkiem powietrznym i strzelało do innych. Leciało od lewej do prawej, z możliwością poruszania góra/dół. Były bodajże cztery poziomy do przejścia. Na samym końcu dochodziło się do bazy nieprzyjaciela i gdy sie ją zestrzeliło to była taka głośna melodyjka (i to był ten moment, kiedy nauczyciel orientował się, że gramy pod ławką).
Gra była czerwona, ekran u góry, przyciski na dole.
Ktoś może kojarzy ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość